Libnet.ro
UNICEF

17:30

Regele Mihai. Detaliul cumplit din comunicatul Familiei Regale despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Regele Mihai. Detaliul cumplit din comunicatul Familiei Regale despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei a comunicat ca Regele Mihai este in stare de suferinta, iar marti seara acesta a avut parte de sfanta impartasanie. Aseara marti seara. continuă pe Antena3

Casa Regala: Marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. Monarhul, impartasit marti seara

Casa Regala a Romaniei anunta miercuri ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. De asemenea, precizeaza ca regele Mihai a fost impartasit marti de un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale.

Regele Mihai, in stare de suferinta de ziua numelui

Regele Mihai I se afla in stare de suferinta la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, anunta Casa Regala. Potrivit acesteia, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu ocazia marii sarbatori.

Casa Regala: Regele Mihai, in stare de suferinta la resedinta sa din Elvetia, de ziua sa onomastica

Regele Mihai I se afla 'in stare de suferinta' la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

Ce avere are, de fapt, Regele Mihai si cati bani incaseaza lunar de la stat

La 96 de ani, Regele Mihai are grave probleme de sanatate. Starea sa generala s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza.

Mesaj trist, dar emotionant despre Regele Mihai: SFARSITUL... Noi, muritorii de rand, ne vom desparti de Cel mai vrednic dintre romani (FOTO)

Postare emotionanta a jurnalistului Doru Braia, un apropiat al monarhiei din Romania, in contextul anuntului Casei Regale privind starea de sanatate precara a Regelui Mihai. Detalii AICI) Redam.

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta.

Casa Regala, anunt de ultima ora: Regele Mihai a fost impartasit

Casa Regala a oferit noi informatii despre starea de sanatatate Regelul Mihai, precizand intr-un comunicat ca sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril, ocazie in care monarhul isi sarbatorea.

Rugaciune pentru Regele Mihai I la Cluj

Monarhistii clujeni se vor ruga pentru sanatatea Regelui Mihai I al Romaniei. Momentul de rugaciune va avea loc marti, de la ora 18. 00, la catedrala greco-catolica Schimbarea la Fata.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Regele Mihai, in stare grava

Starea generala de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat in ultimele ore, a anuntat Casa Regala a Romaniei, care precizeaza ca Principesa Margareta si Principele Radu au plecat duminica seara de urgenta in Elvetia, imediat dupa ce starea regelui s-a agravat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )