Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Antena3 Antena3,
Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p. continuă pe Antena3

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu, la Sinteza Zilei: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai, sarbatorit de sute de persoane la Palatul Elisabeta

Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa ii ureze La multi Ani Regelui Mihai. Regele a implinit pe 25 octombrie 93 de ani, dar nu a fost prezent la ceremonii. Regele Mihai a ie.

Regele Mihai I, sarbatorit de peste 1.000 de persoane, la Palatul Elisabeta

Aproximativ 1. 200 de persoane l-au sarbatorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de nastere si a zilei onomastice, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa

A fost sarbatoare la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I si-a serbat ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani, asa ca Regele Mihai I i-a invitat pe.

Porti Deschise la Palatul Elisabeta: Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere. Klaus Iohannis participa la eveniment

Regele Mihai I isi serbeaza miercuri ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. Regele i-a invitat pe toti romanii din tara si din Republica.

Teodor Melescanu, la Sinteza Zilei: Am dorit sa fac acele lucruri care sa permita unui numar cat mai mare de romani sa voteze

Ministrul demisionar Teodor Melescanu a vorbit, in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, despre problemele care au existat in diaspora la alegerile prezidentiale. Teodor Melescanu a declarat ca.

VIDEO Teodor Melescanu, intrebat despre demisie: Nu am niciun fel de apasare

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat referitor la votul din diaspora: Va rog sa faceti comparatia cu primul tur si o sa vedeti atunci ce au insemnat masurile de fluidizare a votului. Daca doriti. Daca nu, puteti spune ca nu conteaza cati au votat, conteaza cati au ramas pe dinafara. Intrebat daca cei care ii cer demisia au motive intemeiate, Melescanu a afirmat pentru Stiripesurse. ro ca faptul ca am crescut de doua ori si jumatate numarul de votanti e un motiv de contestare, dar mai degraba din partea PSD. ) Nu am niciun fel de apasare.

Teodor Melescanu, despre incidentele de la votul din diaspora

Teodor Melescanu a vorbit, in emisiunea Sinteza Zilei, despre incidentele de la sectiile de votare din diaspora, unde s-au folosit gaze lacrimogene impotriva romanilor care incercau sa-si exercite dreptul la.

Radu Tudor: Gestul lui Teodor Melescanu este unul de normalitate, necesar

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, demisia ministrului Teodor Melescanu si a explicat ca este un gest necesar, in urma incidentelor care au avut loc la.

Teodor Melescanu DEMISIONEAZA de la MAE

Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a anuntat, marti dimineata, ca isi depune mandatul de ministru, in contextul evenimentelor si incidentelor din turul II pentru alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )