Libnet.ro
UNICEF

17:00

Regele Mihai, sarbatorit de sute de persoane la Palatul Elisabeta

Antena3 Antena3,
Regele Mihai, sarbatorit de sute de persoane la Palatul Elisabeta

Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa ii ureze La multi Ani Regelui Mihai. Regele a implinit pe 25 octombrie 93 de ani, dar nu a fost prezent la ceremonii. Regele Mihai a ie. continuă pe Antena3

Regele Mihai isi serbeaza ziua la Palatul Elisabeta. La ora 13.00 il primeste pe Klaus Iohannis, presedintele ales

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea palatului, apoi, de la ora 13. 00, il va primi pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu, la Sinteza Zilei: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului, anunta Casa Regala intr-un comunicat remis HotNews. ro. Dineul la care vor participa oficialii va avea loc joi, 20 noiembrie, dupa ce in cursul diminetii principele Radu va citi mesajul Regelui Mihai in sala de plen a Senatului. Ion Iliescu nu face parte dintre fostii sefi de stat invitati la eveniment. Vezi in articol cine sunt cei 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est invitati de Regele Mihai.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

Regele Mihai I, sarbatorit de peste 1.000 de persoane, la Palatul Elisabeta

Aproximativ 1. 200 de persoane l-au sarbatorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de nastere si a zilei onomastice, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa

A fost sarbatoare la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I si-a serbat ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani, asa ca Regele Mihai I i-a invitat pe.

UPDATE. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai, la invitatia Majestatii sale. ---Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa.

Porti Deschise la Palatul Elisabeta: Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere. Klaus Iohannis participa la eveniment

Regele Mihai I isi serbeaza miercuri ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. Regele i-a invitat pe toti romanii din tara si din Republica.

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )