Libnet.ro
UNICEF

14:45

Reghecampf rateaza o maniera dramatica Liga Campionilor Asiei

Online Sport Online Sport,
Reghecampf rateaza o maniera dramatica Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf, nu a reusit sa depaseasca defensiva australienilor de la Western Sydney Wanderers in mansa retur de la Ryadh a finalei Ligii Campionilor, desi echipa saudita a dominat meciul si a ratat numeroase ocazii monumentale. continuă pe Online Sport

VIDEO Reghecampf, ingropat de arbitri si de ratari. Al Hilal a pierdut nemeritat Liga Campionilor Asiei

Visul lui Laurentiu Reghecampf de a castiga Liga Campionilor Asiei s-a naruit dupa o dublp mansa cu australienii de la Sydney Wandereres.

Reghecampf promite fanilor ca va cuceri Liga Campionilor Asiei

Laurentiu Reghecampf le-a promis fanilor lui Al Hilal ca va cuceri Liga Campionilor Asiei. Returul finalei cu Western Sydney Wanders este in aceasta seara. in prima mansa, Al Hilal a pierdut, in deplasare, cu 0-1.

MINUT cu MINUT Reghecampf si Pintilii in finala Ligii Campionilor Asiei: Al Hilal - Sydney Wanderers 0-0

Laurentiu Reghecampf a jucat, sambata seara, cu trofeul pe masa in mansa secunda a finalei Ligii Campionilor Asiei contra australienilor de la Sydney Wanderers. In tur a fost 1-0 pentru echipa de la Antipozi, dar pentru australieni a fost un retur sufocant pe cea mai mare arena din Arabia Saudita, King Fadh International Stadium, care are o capacitate de 70. 000 de locuri. Mihai Pintilii a fost titular la Al Hilal.

LIVE Reghecampf si Pintilii in finala Ligii Campionilor Asiei: Al Hilal - Sydney Wanderers 0-0

Laurentiu Reghecampf joaca, sambata seara, cu trofeul pe masa in mansa secunda a finalei Ligii Campionilor Asiei contra australienilor de la Sydney Wanderers. In tur a fost 1-0 pentru echipa de la Antipozi, dar pentru australieni se anunta un retur sufocant pe cea mai mare arena din Arabia Saudita, King Fadh International Stadium, care are o capacitate de 70. 000 de locuri. Mihai Pintilii este titular la Al Hilal.

LIVE Reghecampf si Pintilii in finala Ligii Campionilor Asiei: Al Hilal - Sydney Wanderers (19:30)

Laurentiu Reghecampf joaca, sambata seara, cu trofeul pe masa in mansa secunda a finalei Ligii Campionilor Asiei contra australienilor de la Sydney Wanderers. In tur a fost 1-0 pentru echipa de la Antipozi, dar pentru australieni se anunta un retur sufocant pe cea mai mare arena din Arabia Saudita, King Fadh International Stadium, care are o capacitate de 70. 000 de locuri. Mihai Pintilii va fi titular la Al Hilal.

Reghecampf condamna ghinionul: Am fost mai buni in cele doua manse

Laurentiu Reghecampf a pierdut Liga Campionilor Asiei dupa doua manse in care formatia sa, Al Hilal, nu a reusit sa marcheze nici macar un gol australienilor de la Western Sydney Wandereres.

Campioana Romaniei, cu infirmeria plina inaintea meciului 3 din Liga Campionilor

Campioana Romaniei se pregateste sa obtina a doua victorie din actuala editie a Ligii Campionilor, dupa cea obtinuta in prima disputa cu polonezele de la Selgros Lublin. Pentru campioana Romaniei, care tocmai ce a trecut in campionat de HC Zalau urmeaza meciul cu Larvik, in etapa a III-a a Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )