Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un regizor legendar de la Hollywood s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Un regizor legendar de la Hollywood s-a stins din viata

Regizorul american Michael Cimino s-a stins din viata, la 77 de ani. Cineastul a fost gasit mort in casa si nu se stia ca ar fi suferit de vreo boala. Cimino este cunoscut pentru filmul. continuă pe Antena3

Doliu in lumea filmului. Un regizor urias s-a stins din viata

Castigator al Marelui Premiu la Festivalul de la Cannes, regizorul iranian Abbas Kiarostami, cunoscut pentru filmele Taste of Cherry, Close-Up and Certified Copy, a murit la.

S-a stins din viata un marturisitor: In memoriam Elie Wiesel (1928-2016)

A stiut ce inseamna agonia, durerea, jalea. Si-a pierdut familia in Holocaust. A supravietuit pentru a depune marturie. A stiut ca garantiile civilizatiei moderne sunt mereu amenintate de barbarie. A inteles ca barbaria poate lua chipul progresului tehnologic. Nu a nutrit iluzii despre niciuna dintre intruchiparile totalitarismului.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel, in care subliniaza ca inalta lectie de viata pe care a oferit-o acesta omenirii va fi o sursa de inspiratie morala. ------ Scriitorul si activistul politic american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza presa israeliana.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 14:35 Barack Obama: Elie Wiesel a fost constiinta lumii Scriitorul si filosoful Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului, a fost constiinta lumii si un memorial viu care a obligat umanitatea sa actioneze in fata suferintei, a transmis presedintele american Barack Obama, dupa anuntul privind decesul laureatului Premiului Nobel pentru Pace, potrivit DPA. *ACTUALIZARE 13:40 Aurel Vainer: Elie Wiesel, ne-a lasat datoria de a conserva memoria Holocaustului *ACTUALIZARE 13:30 Ion Iliescu: Omul Wiesel ne-a parasit, opera sa ramane si ea lucreaza pentru o lume mai buna *ACTUALIZARE 12:05 Dacian Ciolos: Elie Wiesel a fost un mesager al umanitatii si o voce neobosita impotriva violentei, opresiunii si rasismului *ACTUALIZARE 12:00 MAE: Elie Wiesel, rol important in asumarea responsabilitatii si a istoriei nationale din perspectiva tragediei Holocaustului *ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )