Libnet.ro
UNICEF

16:45

Regret ca Radu Stroe e ministru in timpul vietii mele

Adevărul Adevărul,
Regret ca Radu Stroe e ministru in timpul vietii mele

Domnule Radu Stroe, stiu ca nici prin cap nu va trece sa demisionati. Totusi, poate ca pentru o secunda, o sa va descoperiti fata umana, o sa coborati printre muritori aviatori, padurari, medici etc) si o sa luati in calcul, cum va place dumneavostra sa spuneti, sa demisionati. Sa nu fiti slab! Sa nu o faceti! Ar fi incorect. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre mentinerea in functie a lui Radu Stroe: A fost decizia primului ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus miercuri ca in discutiile de la Guvern nu s-a pus problema schimbarii din functie a ministrului Radu Stroe. Am sustinut deciziile politice ale primului ministru. Nu.

De ce nu a demisionat Radu Stroe. Culisele deciziei politice de a-l mentine in functie pe ministrul liberal al Internelor

Desi atat liberalii, cat si social democratii au recunoscut neoficial ca se impunea demisia lui Radu Stroe din fruntea ministerului de Interne, liderii USL au decis ca este in continuare nevoie de acesta. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca, la intalnirea de miercuri la Guvern, Victor Ponta si Crin Antonescu au decis mentinerea lui Radu Stroe in functie din motive diferite. Pe de o parte Antonescu nu a vrut ca, prin demisia lui Stroe, imaginea PNL sa fie tarata in scandalul accidentului aviatic. De partea cealalta, PSD mizeaza pe Stroe in anul electoral 2014.

Crin Antonescu se afla la Guvern. Surse din PNL spun ca se discuta remanierea lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu se afla miercuri dimineata la Guvern pentru o intalnire de urgenta, informeaza B1 TV. Surse din PNL au declarat ca se va discuta o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, liberalii fiind deranjati de declaratiile nepotrivite ale minsitrului privind accidentul aviatic din muntii Apuseni. UPDATE 1: Mai multi lideri PSD sustin si ei remanierea lui Radu Stroe si a secretarului de stat Constantin Chper din Ministerul de Interne, sustin surse din partid. De asemenea, nemultumiri sint si la adresa ministrului Apararii, Mircea Dusa PSD) pentru ca nu ar fi furnizat informatii corecte si rapide premierului Ponta.

Radu Stroe: Nu am de ce sa imi dau demisia

Ministrul Radu Stroe a declarat, miercuri, ca nu exista niciun motiv pentru care sa isi dea demisia din functie. Acesta a ajuns la Guvern unde are loc o sedinta de urgenta a USL. Stroe a declarat ca nu are.

Radu Stroe: Nu am de ce sa imi dau demisia (VIDEO)

Ministrul Radu Stroe a declarat, miercuri, ca nu exista niciun motiv pentru care sa isi dea demisia din functie. Acesta a ajuns la Guvern unde are loc o sedinta de urgenta a USL. Stroe a declarat ca nu are.

Crin Antonescu: Afirmatiile lui Radu Stroe, exemplu de comunicare catastrofala. Voi propune masuri politice radicale

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca afirmatiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt un exemplu de comunicare catastrofala, mentionand ca va propune conducerii PNL masuri politice radicale, el mentionand si ca Ramona Manescu nu a comunicat deloc in aceasta perioada, transmite Mediafax.

Antonescu: Nu i-am cerut demisia lui Radu Stroe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut demisia lui Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne.

Crin Antonescu: Sustin deciziile premierului. Nu s-a propus demisia lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu, care a participat la sedinta de miercuri dimineata de la Guvern pe tema raportului preliminar intocmit in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca in aceasta sedinta prim-ministrul nu a propus demisia ministrului de Interne Radu Stroe, asa cum s-a vehiculat in presa, si ca sustine deciziile lui Victor Ponta.

Antonescu, intrebat de ce mai este in functie Radu Stroe (PNL): Pentru ca asa a vrut premierul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca premierul Victor Ponta nu a pus problema demisiei ministrului de Interne, Radu Stroe, in urma accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

Seful IGSU, in direct la Antena 3: Mi-am dat demisia, dar nu a fost acceptata. Ulterior, ministrul Radu Stroe a acceptat demisia

Update: Ministrul Radu Stroe a acceptat, in cele din urma, demisia seful IGSU Iona Burlui. Ioan Burlui, seful IGSU, a anuntat in direct la Antena 3 ca si-a prezentat demisia, in urma accidentului aviatic din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )