Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reguli noi pentru nunti, botezuri si inmormantari. Cate persoane pot participa din 15 mai

Antena3 Antena3,
Reguli noi pentru nunti, botezuri si inmormantari. Cate persoane pot participa din 15 mai

Incepand din 15 mai, sunt permise activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat - botezuri, cununii, inmormantari - cu participarea a cel mult 16 persoane, anunta MAI. continuă pe Antena3

Numarul maxim de participati la nunti, botezuri si inmormantari, permis incepand cu 15 mai

Nuntile si botezurile vor fi permise dupa 15 mai in biserica, insa cu participarea a maximum 16 persoane si respectarea regulilor pentru distantare sociala, potrivit unui proiect MAI propus pentru perioada de stare de alerta. Aceleasi reguli sunt valabile si in cazul inmormantarilor.

Ce trebuie sa stie romanii cand merg la stomatolog, din 15 mai. Reguli noi in criza COVID-19

Vor fi reguli noi si preturi mai mari pentru o vizita la stomatolog dupa 15 mai, atunci cand cabinetele se dechid, iar scumpirea este data de noile protocoale si masuri de protectie care vor fi luate impotriva raspandirii COVID-19.

Posta Romana redeschide trei rute noi pentru indrumarea traficului postal international

Posta Romana a redeschis, astazi, de Ziua Europei, trei rute noi pentru indrumarea traficului postal international cu Ungaria, Bulgaria si Serbia, pe cale rutiera, a anuntat operatorul postal intr-un comunicat de presa, transmis sambata AGERPRES.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )