Libnet.ro
UNICEF

19:16

Reinvierea unui simbol: Big Ben bate din nou in perioada sarbatorilor

B1 B1,
Reinvierea unui simbol: Big Ben bate din nou in perioada sarbatorilor

Vesti imbucuratoare pentru londonezi si turisti deopotriva. Celebrul Big Ben, clopotul din Turnul cu ceas al Parlamentului britanic, bate din nou in perioada sarbatorilor. Momentul inedit va avea loc. continuă pe B1

Big Ben, clopotul din Turnul cu ceas al Parlamentului britanic, bate din nou in perioada sarbatorilor

Big Ben, clopotul din faimosul Turn cu ceas al Parlamentului britanic, a batut din nou sambata, in contextul unei pauze facute de Craciun la amplele lucrari de renovare demarate la cladirea Parlamentului, informeaza agentia germana DPA, citata de Agerpres.

Cu MOTANUL iMPAIAT la tv! Oana Zavoranu SOCHEAZA din nou (VIDEO)

Oana Zavoranu socheaza din nou! A venit cu motanul Marty impaiat intr-o emisiune TV. Zavoranu l-a ingropat pe Marty, insa dupa ce si-a dat seama ca nu voia ca acesta sa putrezeasca in.

Pieleanu: Daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar castiga din nou

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, este de parere ca, daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar iesi din nou.

Din nou acasa, la Bienala Diasporei

Biroul Relatii cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat organizeaza, in contextul sarbatorilor de iarna, prima editie a Bienalei Diasporei. Evenimentul va avea loc in data de 26 decembrie, ora 18. 00, la Palatul Republicii, transmite IPN.

Femeia gratiata in 2014 de Traian Basescu, condamnata din nou pentru furt

Femeia gratiatain 2014de Traian Basescu, din motive umanitare, a fost condamnatade Tribunalul Constanta pentru furt. Garofita Mocanu, dar si alte persoane, ar fi actionat prin me.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )