Libnet.ro
UNICEF

01:05

Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi privatizarea

B1 B1,
Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi privatizarea

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV, ca CFRMarfa are datorii istorice de peste 2 miliarde de lei, pe care. continuă pe B1

Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat vineri seara, in cadrul unei emisiunii de pe B1 TV, ca CFR Marfa are datorii istorice de peste 2 miliarde de lei, pe care le-ar recupera abia in 20 de ani, in cazul in care nu va fi privatizata, scrie b1. ro. Fenechiu a reargumentat ca nu ar fi de acord cu privatizarea companiei de trasnport feroviar marfa daca nu ar cere boardul Fondului Monetar International. Am spus si repet, eu nu as privatiza CFR Marfa. Cand am facut aceasta afirmatie .

Relu Fenechiu: Podul Calafat-Vidin va fi functional pe data de 14 iunie

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, marti, la Calafat, unde a inspectat lucrarile de la Podul de peste Dunare Calafat-Vidin, ca acesta va fi operational pe data de 14 iunie cand va fi inaugurat in prezenta celor doi sefi de stat din Romania si Bulgaria, a premierului Victor Ponta si a comisarului european Johannes Hahn, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )