Libnet.ro
UNICEF

10:30

Remus Borza: Nu am putut sa gasesc nicio culpa Guvernului Grindeanu

Antena3 Antena3,
Remus Borza: Nu am putut sa gasesc nicio culpa Guvernului Grindeanu

Remus Borza a spusin emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, faptul ca Guvernul Grindeanu a fost unul performant, care a reusit sa realizeze multe lucruri si de aceea a votat. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: O sa propun sa il excludem din ALDE pe Remus Borza. Deputatul a votat impotriva motiunii de cenzura care a vizat Guvernul Grindeanu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, miercuri, ca va propune forului competent al partidului ca Remus Borza sa fie exclus din ALDE, dupa ce deputatul a anuntat ca va vota impotriva motiunii de cenzura privind demiterea Guvernului Grindeanu .

Tariceanu: Lui Remus Borza i s-a propus functia de ministru al Energiei/ Voi propune structurii statutare excluderea lui din partid

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat miercuri ca deputatul Remus Borza ALDE), care a votat impotriva motiunii de cenzura, a sustinut ca premierul Sorin Grindeanu i-a propus functia de ministru al Energiei.

Remus Borza, deputat ALDE, dupa ce a votat impotriva motiunii: Nu exista niciun motiv rational sa demitem un Guvern care si-a facut datoria. De azi, sunt indezirabil in partid

Remus Borza, deputat ALDE de Brasov, a anuntat la Realitatea TV, in timp ce se defasura votul in Parlament, ca se pronunta impotriva motiunii de cenzura. A precizat ca va vota cu bilele la vedere, dar impotriva motiunii de cenzura. Contactat de HotNews. ro, Remus Borza a spus ca dupa lecturarea acestui ceaslov al lui Valcov, nu am gasit niciun motiv rational sa demitem un Guvern care si-a facut datoria. Este un moment unic in istorie, niciunde un Parlament responsabil nu a depus motiune de cenzura impotriva propriului Guvern.

Remus Borza (ALDE), la Antena 3: Nu sunt foarte fericit cu aceasta alianta cu PSD-ul. Suntem tratati ca o ruda saraca/ Am fost numarul 2 in masonerie

Deputatul Remus Borza ALDE), care a votat impotriva motiunii de cenzura, a declarat joi seara, la Antena 3, ca el nu este foarte fericit in alianta cu PSD deoarece acestia ne trateaza ca pe o ruda saraca, au mereu o anumita aroganta fata de noi. Borza spune ca ii este loial Tariceanu, dar nu neconditionat. Deputatul sustine ca a fost numarul doi in masonerie si ca este mason vechi si este convins ca masoneria romana nu are niciun interes si implicare politica in aceste zile.

Tariceanu vrea sa propuna excluderea din ALDE a lui Remus Borza, dupa ce acesta a votat impotriva motiunii de cenzura

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri, dupa votarea motiunii de cenzura, ca va propune excluderea din ALDE a deputatului Remus Borza.

Tariceanu: Daca puteam, semnam demiterea lui Remus Borza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca va propune forului competent al partidului ca deputatul Remus Borza sa fie exclus din ALDE. O sa propun sa il excludem, a spus.

Cum isi explica deputatul ALDE Remus Borza votul impotriva motiunii de cenzura: Nu am cerut si nu mi-a oferit nimic

Deputatul ALDE Remus Borza a anuntat ca a votat impotriva motiunii de cenzura si ca in acest fel risca excluderea din partid. Am votat la vedere, conform directivelor partidului.

Tariceanu anunta excluderea lui Remus Borza din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a anuntat dupa votul motiunii ca il vor exclude pe deputatul Remus Borza din ALDE. Parlamentarul a anuntat cu putin timp inainte ca nu va vota pentru motiunea de.

Separare de ALDE. Deputatul Remus Borza a votat impotriva motiunii de cenzura

Remus Borza, deputat ALDE, s-a rupt de directia trasata de ALDE si a votat, miercuri, impotriva motiunii de cenzura, argumentand ca el a intrat in politica pentru a face lucruri bune, nu pentru comisioane.

Victor Ponta anunta ce planuri de viitor are, dupa ce nu va mai fi secretar general al Guvernului Grindeanu

Victor Ponta a anuntat, pe pagina sa de Facebook, care sunt planurile sale de viitor, dupa ce nu va mai indeplini atributiile secretarului general al Guvernului Grindeanu. Ponta a mai afirmat ca spera ca aceastp criza sa nu afecteze Romania si cetateanul obisnuit care nu are nicio vina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )