Libnet.ro
UNICEF

22:46

Victor Ponta anunta ce planuri de viitor are, dupa ce nu va mai fi secretar general al Guvernului Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta anunta ce planuri de viitor are, dupa ce nu va mai fi secretar general al Guvernului Grindeanu

Victor Ponta a anuntat, pe pagina sa de Facebook, care sunt planurile sale de viitor, dupa ce nu va mai indeplini atributiile secretarului general al Guvernului Grindeanu. Ponta a mai afirmat ca spera ca aceastp criza sa nu afecteze Romania si cetateanul obisnuit care nu are nicio vina. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea dupa esecul negocierilor cu UDMR: Si-a tras glontul de argint fix in propriul picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a facut din nou un apel la dialog, dupa ce, sustine el, Liviu Dragnea s-a hotarat sa foloseasca voturile UDMR ca si glont de argint, dar.

Victor Ponta: Cea mai urata si mai ciudata situatie de cand sunt parlamentar

Actualul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat ca este cea mai ciudata si mai urata situatie in care se afla din ultimii 14 ani de cand este parlamentar.

Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Victor Ponta a declarat dupa votul motiunii ca Liviu Dragnea are acum toata puterea si ca spera ca acesta sa o foloseasca mai bine. Acum puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine dec.

Victor Ponta, in presa de afara: Grindeanu este optiunea pentru viitor

Secretarul general al guvernului roman, Victor Ponta, le-a cerut luni parlamentarilor romani, intr-un interviu acordat agentiei Associated Press, sa nu-l destituie pe prim-ministrul tarii cu ocazia.

Victor Ponta: Dupa ce se voteaza motiunea, vom avea o criza politica si mai mare in Romania

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, ca este increzator ca va exista un Guvern Grindeanu 2 cu un program de guvernare sustenabil si realist si cu stabilitatea de care Romania are nevoie.

Victor Ponta: Am discutat eu si premierul inclusiv cu emisari ai lui Dragnea ce ne-au propus functii de ministri; i-am refuzat

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a afirmat luni seara, la Romania TV, ca in cadrul negocierilor politice purtate pe tema motiunii de cenzura, atat el, cat si premierul au discutat cu reprezentanti ai UDMR, cu lideri ai PSD, dar si cu emisari ai liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, care le-ar fi propus lui si lui Grindeanu fotolii de ministri intr-un viitor Executiv.

Victor Ponta: Voi vota impotriva motiunii de cenzura. E cea mai urata situatie in care ma aflu, sa votez impotriva partidului meu

Voturiule nu le are nimeni, le are fiecare parlamentar in parte. Eu voi vota la vedere impotriva motiunii de cenzura. Am incredere intr-un nou Guvern Grindeanu. Este cea mai urata s, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta despre intelegerea PSD - UDMR: Liviu Dragnea si-a tras glontul de argint fix in propriul picior si in picioarele PSD. / Mai sunt 20 de ore

Victor Ponta scrie marti pe pagina sa de Facebook ca Liviu Dragnea speriat ca nu are voturile colegilor sai ca sa treaca motiunea PSD contra PSD) s-a hotarat sa foloseasca aseara voturile UDMR ca si glont de argint! Azi si-a tras glontul de argint fix in propriul picior! Si in picioarele PSD! El ii transmite lui Liviu Dragnea ca Mai sunt 20 de ore . , aluzie la faptul ca miercuri, la ora 11:00, este programata sedinta de plen in care urmeaza sa fie dezbatuta si supusa la vot motiunea de cenzura.

Victor Ponta: Nu pot sa inteleg bucuria PSD ca a dat jos guvernul PSD. Mi se pare ca suntem in bucuria nebunilor (VIDEO)

Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ceea ce duce la destituirea guvernului Grindeanu, ca spera ca Liviu Dragnea va folosi mai bine decat panp acum puterea pe ca.

Victor Ponta, catre acei lideri din PSD care i-au oferit functii de ministru: N-ati inteles care-i problema

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a dezvaluit, luni seara, la TVR, ca o serie de lideri din PSD i-au propus functii de ministru dupa ce cade Guvernul Grindeanu, daca nu il va mai sustine pe acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )