Libnet.ro
UNICEF

18:15

Remus Truica, lovitura de gratie pentru Antena 3! Care sunt dezvaluirile acestuia

B1 B1,
Remus Truica, lovitura de gratie pentru Antena 3! Care sunt dezvaluirile acestuia

Omul de afaceri Remus Truica a facut o serie de dezvaluiri despre Antena 3, totul intr-o postare pe blogul sau. Mai exact, acesta a relatat o intalnire dintre el si Sorin Alexandrescu, fost sef. continuă pe B1

DIICOT reface ancheta in dosarul Gaze ieftine, in care sunt implicati Ioan Niculae si Adriean Videanu

Procurorii DIICOT refac ancheta in dosarul Gaze ieftine, in care sunt implicati, printre altii, omul de afaceri Ioan Niculae si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Erdogan isi face propriul Pentagon. Care sunt motivele presedintelui Turciei

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a decis sa isi faca propriul Pentagon, potrivit evz. ro. Decizia vine in urma tentativei esuate de lovitura de stat din luna iulie a anului 2016. Mai.

Italia si Spania si-au impartit punctele in meciul serii in Europa. Care sunt rezultatele partidelor din etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial (FOTO)

Joi seara au inceput meciurile din cea de a doua etapa a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia. Scorul serii a fost inregistrat in partida Kosovo-Croatia, oaspetii.

Prima ninsoare din acest an in Romania. Stratul de zapada masoara 15 centimetri. Care sunt zonele afectate

Temperaturile sunt scazute pentru aceasta perioada a anului, iar specialistii Centrului Meteorologic Transilvania Sud au transmis faptul ca stratul de zapada de la Balcea Lac masoara deja 15 centimetri.

Copiii pot fi scosi din tara mai usor. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca parintii

Copiii romani vor putea calatori mai usor in strainatate. Parintele care ii insoteste nu mai are nevoie de procuri notariale de fiecare data cand iese din tara cu.

De partea cui e Iohannis? Si care sunt cele doua tabere |OPINIE

Klaus Iohannis s-a hotarat sa fie jucator in razboiul total care se da in aceasta toamna intr-o tara in care jumatate din electorat viseaza la o lume morala cu standarde occidentale, iar cealalta jumatate e total nepasatoare si n-ar avea nimic impotriva unui premier penal, cel putin asa arata sondajele.

FOTO+VIDEO. Lunea neagra pentru Polonia, care vrea sa interzica avorturile: Ziua in care sute de mii de femei au cerut sa decida ce pot face cu corpurile lor

Polonezele s-au mobilizat pentru un protest la nivel national impotriva legii interzicerii totale a avorturilor, iar de ieri studente, muncitoare, intelectuale au refuzat sa-si indeplineasca indatoririle nu numai fata de soti, prieteni, dar si la locurile unde isi desfasoara activitatea. De asemenea, se continua protestele in strada, unde sunt asteptate peste 100. 000 de femei, impotriva unei legi ce propune interzicerea totala a avorturilor, lege sustinuta de Biserica Catolica si de partidul de guvernamant Lege si Dreptate.

Proiectul care dezincrimineaza conflictul de interese pentru alesii care si-au angajat rudele la cabinete ajunge, azi, din nou, pe masa Curtii Constitutionale

CCR discuta sesizarea privind proiectul de lege prin care este dezincriminat conflictul de interese pentru parlamentarii care si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare inainte de anul 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )