Libnet.ro
UNICEF

00:07

Remus Vulpescu: Suntem pregatiti sa semnam contractul de privatizare a Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Remus Vulpescu: Suntem pregatiti sa semnam contractul de privatizare a Oltchim.

Autoritatile sunt gata sa semneze inca de vineri contactul pentru vanzarea capitalului majoritar al societatii Oltchim catre adjudecatarul licitatiei, Dan Diaconescu, a declarat pentru AGERPRES, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Negocierile au termen maxim pentru semnare luni. Noi suntem pregatiti de astazi n. r. - vineri) sa semnam contractul, a spus seful OPSPI. Partile implicate nu au reusit, pana in prezent, sa ajunga la un acord scris pentru principalele puncte ale . continuă pe România Liberă

Remus Vulpescu: Suntem pregatiti sa semnam contractul de privatizare a Oltchim

Autoritatile sunt gata sa semneze inca de vineri contactul pentru vanzarea capitalului majoritar al societatii Oltchim catre adjudecatarul licitatiei, Dan Diaconescu, a declarat seful OPSPI, Remus Vulpescu.

Roibu: Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim

Constantin Roibu, fostul director de la Oltchim, a declarat astazi ca Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim, transmite Antena. ro.

Contractul de privatizare a Oltchim este gata de semnat?

Contractul de privatizare a Oltchim este gata sa fie semnat, sustine Romania TV, care a facut publica o fotografie realizata la Ministerul Economiei. Avocatul lui Diaconescu infirma aceste informatii, motivand ca mai sunt trei mari probleme de lamurit inainte ca negocierile sa se incheie.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Vulpescu: Nu am vrut sa avem o privatizare CONTESTATA.

Seful OSPSI, Remus Vulpescu, a declarat, marti, in cadul unei conferinte de presa organizate pe tema privatizarii combinatului Oltchim, ca autoritatile si-au luat toate masurile de precautie legala in privatizarea companiei. In acest context, Vulpescu a subliniat ca nimeni nu a vrut ca privatizarea Oltchim sa fie contestata. Diaconescu si Vulpescu aveau vineri, dupa licitatie, opinii diferite privind momentul semnarii contractului. Astfel, seful OPSPI ii comunicase lui Diaconescu ca spera sa .

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Ponta, ultimatum pentru Diaconescu in cazul Oltchim: Daca pana pe 1 octombrie nu plateste, suntem pregatiti sa numim un nou management

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, sustinuta pe tema privatizarii Combinatului Oltchim, ca in cazul in care Dan Diaconescu nu va plati pana la 1.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Daniel Daianu: Diaconescu NU TREBUIA sa se califice la licitatie.

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, a declarat, pentru Evenimentul zilei, ca realizatorul TV Dan Diaconescu nu ar fi trebui sa se califice in licitatia penru privatizarea Oltchim. Conditionalitatea expresa a Fondului a fost privatizarea Oltchimului, in sensul cel putin al sustinerii licitatiei, adica sa se vada ca statul doreste sa decida daca va continua sa bage bani in acest combinat sau vrea sa il eficientizeze. Dupa mine, intr-un an electoral trebuiau suspendate aceste procese.

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei.

Diaconescu n-a vrut sa semneze contractul pentru Oltchim: Sunt acte diferite fata de ce am fost anuntat

Dan Diaconescu nu a semnat astazi contractul pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea OLT), motivand ca din acte lipsesc mai multe anexe si clauze, iar o parte din documente sunt diferite fata de forma contractului anuntata in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )