Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce renunta Ryanair sa mai opereze zboruri de pe aeroportul din Oradea

Adevărul Adevărul,
De ce renunta Ryanair sa mai opereze zboruri de pe aeroportul din Oradea

Compania aeriana Ryanair a confirmat, oficial, ca de la sfarsitul lunii octombrie si pana in martie 2019 nu va mai opera niciun zbor de pe Aeroportul Oradea. Discutiile pe care presedintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, le-a avut la Dublin cu reprezentantii companiei nu au avut niciun efect. continuă pe Adevărul

Un copil de doi ani din Oradea a murit in spital. Medicii suspecteaza un nou caz de gripa

Un baietel de doi ani si sase luni din Oradea a decedat marti la Spitalul municipal din Oradea. Medicii suspecteaza ca ar fi vorba despre un nou caz de gripa. E un caz posibil, dar nu avem inca.

O femeie din Oradea si-a imprimat chipul pe masina decapotabila (FOTO)

O femeie din Oradea s-a facut remarcata dupa ce si-a tunat masina intr-un mod inedit. Aceasta si-a imprimat pe decapotabila sa roz o poza cu ea. Foto:.

H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Grupul Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat, ieri, cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de haine nevandute in valoare de peste patru miliarde dolari, informeaza Bloomberg.

Un avion german si unul israelian s-au ciocnit pe aeroportul din Tel Aviv

Doua avioane de pasageri s-au ciocnit, miercuri, pe pista aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv, rela.

Eroii Zilei: Orchestra Simfonica Bucuresti a cantat intr-un cinema mai multe melodii celebre din filme

Prima orchestra privata a Romaniei, care a impresionat lumea continua linia succeselor. Miercuri, Orchestra Simfonica Bucuresti a cantat intr-un loc mai putin conventional, o salade cinema, mai multe.

Mai multe servicii publice din Bucuresti, delegate catre 9 companii municipale. Opozitia va ataca hotararile

Consiliul General al Capitalei a aprobat, miercuri, mai multe proiecte de hotarare in baza carora servicii precum administrarea parcajelor, managementul traficului, intretinerea arterelor de circulatie sau a spatiilor verzi vor fi delegate celor 9.

[P] Finastra - cum e sa lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii fintech din lume

Lansata in iunie 2017 prin fuziunea dintre Misys si D+H, Finastra este numarul 3 in lumea fintech si continua sa creasca. Compania nou formata ofera cel mai variat portofoliu de produse software care deservesc institutii financiare de toate marimile, din toate colturile planetei. Centrul de dezvoltare si cercetare Finastra din Romania este unul dintre cele mai mari la nivel global, reunind peste 550 de persoane si o strategie de crestere activa, care urmareste adaugarea a inca 100 de roluri noi anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )