Libnet.ro
UNICEF

01:05

Report de peste 13,9 milioane de lei la LOTO 6/49

Antena3 Antena3,
Report de peste 13,9 milioane de lei la LOTO 6/49

LOTO 6 din 49. Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 13,9 milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere. continuă pe Antena3

Numerele extrase la extragerile de duminica ale Loteriei.Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima data in 5 aprilie

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima data in 5 aprilie, cand o jucatoare a castigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judetul Constanta. Acesta este primul premiu de categoria I la Loto 6/49 obtinut in acest an. Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost castigat la 14 iulie 2013, de un jucator din Galati.

Premiul la Loto 6/49 nu a fost castigat

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 13,9 milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere.

Nereguli la Primaria Alexandria. Prejudiciu de peste 5, 5 milioane de lei pentru plati nelegale catre asociatii sportive

Auditul financiar asupra conturilor anuale de executie bugetara, realizat de Curtea de Conturi, la Primaria Alexandria, pentru perioada 25. 2015 a scos la iveala o serie de nereguli si un prejudiciu de peste 5 milioane de lei.

Impact a realizat profit de 7 milioane lei, in primul semestru

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor IMP) a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de peste 7 milioane lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand compania raportase o pierdere de 1,86 milioane lei, se arata intr-un raport publicat ieri.

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

BCR a realizat 603,4 milioane lei profit net

Banca Comerciala Romana BCR) a realizat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane lei 135,7 milioane euro), sustinut de costurile de risc substantial mai reduse ca rezultat al unei calitati mai bune a bilantului dupa o restructurare extensiva a portofoliului de credite in 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 8 milioane lei 1,7 milioane euro).

Un nou studiu de fezabilitate pentru podul peste Dunare la Braila. Va costa peste 5 milioane lei si are toate sansele sa fie perfect inutil

Fantoma podului peste Dunare ii bantuie din nou pe braileni. Zilele acestea, se efectueaza un nou studiu de fezabilitate care ar urma sa stabileasca locatia si coordonatele viitorului pod. Va costa 5,6 milioane de lei si, foarte probabil, va fi perfect inutil.

Ministerul Sanatatii a alocat peste 200 de milioane de lei pentru programele de actiuni prioritare, in 2015

Ministerul Sanatatii dezvolta anul acesta doua noi programe, de chirurgie endovasculara si interventii endoscopice digestive, pe langa cele cinci programe de actiuni prioritare demarate de anul trecut, alocand, de la inceputul anului, 244 de milioane de lei in aceste directii.

ANPC: Amenzi de peste 800.000 de lei au fost aplicate pentru nereguli in unitatile de alimentatie publica din incinta parcurilor de distractie, piscinelor si strandurilor

Inspectorii ANPC au dat amenzi de peste 800. 000 de lei pentru nereguli in unitatile de alimentatie publica din incinta strandurilor, piscinelor, parcurilor de distractie. in perioada 1 - 17 iulie, ANPC a verificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )