Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 8 milioane lei 1,7 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 16 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 16 milioane lei 3,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,6 milioane euro).

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

Impact a realizat profit de 7 milioane lei, in primul semestru

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor IMP) a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de peste 7 milioane lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand compania raportase o pierdere de 1,86 milioane lei, se arata intr-un raport publicat ieri.

NN Asigurari de Viata: Profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din 2015, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de rebranding

NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata, a raportat un profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din acest an, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de procesul de rebranding, care in perioada mentionata au depasit 11,5 milioane lei. Amintim ca ING Asigurari de Viata, ING Pensii si ING Investment Managment si-au schimbat, incepand din luna aprilie 2015, numele si identitatea vizuala in NN, in urma unui proces de rebranding care va costa pana in 10 milioane de euro.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Finantele au imprumutat, ieri, 30 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a atras 200 de milioane de lei prin obligatiuni de stat pe sapte ani, la un randament mediu de 3,75% pe an.

Ministerul Muncii cere suplimentarea bugetului cu aproape 4,3 milioane de lei pentru plati restante

Ministerul Muncii cere suplimentarea bugetului cu aproape 4,3 milioane lei pentru achitarea datoriilor catre salariati stabilite prin titluri executorii aferente celei de-a treia transe corespunzatoare anului 2016, se arata intr-un proiect de hotarare pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de 1,34 milioane lei si a depistat 97 de persoane care munceau la negru

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de 1,34 milioane de lei si a depistat 97 de persoane care munceau la negru, in urma unui control desfasurat la nivel national in perioada 27 - 31 iulie, potrivit unui comunicat al institutiei transmis astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )