Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

B1 B1,
Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea. continuă pe B1

Ponta va fi audiat de deputatii din Comisia Juridica la ora 16:00

ACTUALIZARE 11:36 Premierul Victor Ponta va fi audiat astazi la ora 16:00 in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ce urmeaza sa discute cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Ponta. * Cristian Preda: Am cerut audierea lui Victor Ponta in Parlamentul European.

Comisia Juridica decide luni calendarul votului in cazul Ponta. Premierul a sosit la sedinta deputatilor juristi: Bineinteles ca vreau sa fiu audiat

Comisia Juridica se reuneste, luni, pentru a stabili calendarul votului privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Seful Guvernului ar putea scapa de mana Justitiei, si implicit de suspendarea din functia de prim-ministru, cel putin pana in toamna, daca deputatii vor forta la limita Regulamentul Camerei Deputatilor, care a fost modificat recent, in favoarea celor certati cu legea.

Aviz negativ in Comisia Juridica pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta (VIDEO)

Comisia Juridica a hotarat luni neinceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta. Juristii au votat pentru incuvintarea urmaririi penale a premierului cu 7 voturi pentru, 18 impotriva si o abti.

Ponta, dupa audierea in Comisia Juridica: Le-am spus deputatilor ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa audierea sa in Comisia juridica, ca le-a spus deputatilor ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror. Le-am spus ceea ce cred ca.

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc.

Situatia premierului, discutata luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, in Comitetul executiv al PSD si la consultarile dintre Klaus Iohannis si liderii partidelor

20 Premierul Victor Ponta a ajuns luni, in jurul orei 11. 20, la Comisia Juridica, ai carei membri se intrunesc pentru a stabili calendarul discutiilor privind raportul pe care trebuie sa-l intocmeas.

Radu Banciu, despre cazul lui Wigler Solomon, consilierul lui Sorin Oprescu: De la cel mai mic butic, pana la marele hipermarket, cu totii dau o spaga uluitoare, pentru ca oamenii astia care au un pic de influenta numai asta stiu sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul consilierului persoanl al primarului Sorin Oprescu, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta.

Comisia Juridica dezbate, luni, cazul lui Victor Ponta. Un membru al comisiei anuntat deja votul sau

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta.

Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

----------- *ACTUALIZARE 20:02 Ponta: Daca fac manifestari ilegale, Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, trebuie sa raspunda in fata legii daca desfasoara manifestari ilegale impotriva Guvernului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )