Libnet.ro
UNICEF

23:15

Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

----------- *ACTUALIZARE 20:02 Ponta: Daca fac manifestari ilegale, Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, trebuie sa raspunda in fata legii daca desfasoara manifestari ilegale impotriva Guvernului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Aviz NEGATIV pentru urmarirea penala a lui Ponta

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala a lui Victor Ponta

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, raport de respingere a cererii procurorului general privind urmarirea penala in cazul premierului Victor Ponta, scrie Agerpres .

100 de minute. Ilie Serbanescu: Acest dosar nu este un act de justitie, a fost facut ca sa fie dat jos Victor Ponta

Comisia Juridica a dat aviz negativ pentru urmarirea penala a premierului Victor Ponta. Votul in Comisie a fost de sapte voturi pentru, 18 voturi impotriva si o abtinere. Premierul Victor Ponta a.

Aviz negativ in Comisia Juridica pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta (VIDEO)

Comisia Juridica a hotarat luni neinceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta. Juristii au votat pentru incuvintarea urmaririi penale a premierului cu 7 voturi pentru, 18 impotriva si o abti.

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Comisia Juridica decide luni calendarul votului in cazul Ponta. Premierul a sosit la sedinta deputatilor juristi: Bineinteles ca vreau sa fiu audiat

Comisia Juridica se reuneste, luni, pentru a stabili calendarul votului privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Seful Guvernului ar putea scapa de mana Justitiei, si implicit de suspendarea din functia de prim-ministru, cel putin pana in toamna, daca deputatii vor forta la limita Regulamentul Camerei Deputatilor, care a fost modificat recent, in favoarea celor certati cu legea.

Situatia premierului, discutata luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, in Comitetul executiv al PSD si la consultarile dintre Klaus Iohannis si liderii partidelor

20 Premierul Victor Ponta a ajuns luni, in jurul orei 11. 20, la Comisia Juridica, ai carei membri se intrunesc pentru a stabili calendarul discutiilor privind raportul pe care trebuie sa-l intocmeas.

Valeriu Zgonea, reactie la urmarirea penala a premierului Ponta: Sedinta Comisiei juridice va fi luni (VIDEO)

Valeriu Zgonea reactioneaza cu privire la urmarirea penala a premierului si este de parere ca niciun roman ii doreste altuia raul si clipele prin care trece el si familia lui sunt dificile. Pana in.

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )