Libnet.ro
UNICEF

14:15

in Republica Moldova a aparut un nou partid

România Liberă România Liberă,
in Republica Moldova a aparut un nou partid

Ministerul Justitiei din Republica Moldova a inregistrat, miercuri, o noua formatiune politica si anume partidul Dreapta. continuă pe România Liberă

Ce spune ambasadorul Germaniei in Republica Moldova despre protestele din Chisinau

Republica Moldova nu trebuie sa fie o tara saraca, a afirmat Ulrike Knotz, ambasador al Republicii Federale Germania in Republica Moldova. in mesajul public transmis cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, diplomatul s-a referit la situatia actuala din tara.

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova. De la dulciurile care au cucerit pietele din regiune la covoare de lux

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova au fost infiintate inca in perioada sovietica si activeaza in special in industria alimentara si cea textila. Produsele moldovenesti au reusit sa cucereasca marile piete europene si sa fie apreciate de tot mai multi consumatori.

Cat de dezvoltat este antreprenoriatul social in Republica Moldova

Antreprenoriatului social in Republica Moldova se dezvolta pas cu pas, dar lipseste cu desavarsire un cadrul legal care ar reglementa intreprinderile sociale.

Ambasadorul SUA la Chisinau critica Republica Moldova

SUA a renuntat sa implementeze in Republica Moldova cel de al doilea program Compact din motiv ca tara noastra nu a inregistrat progrese in lupta cu coruptia, ci dimpotriva, fenomenul a capatat amploare.

Femeile nu conduc in Republica Moldova

Progresele egalitatii de gen in Republica Moldova sunt foarte lente in toate sferele de activitate, in ciuda unui cadru legal foarte bine pus la punct, constata un studiu publicat ieri.

Romania a semnat acordul de imprumut cu Republica Moldova, pentru 150 milioane euro

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a semnat astazi, 7 octombrie, la Chisinau, Acordul de imprumut dintre Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Finante Publice.

Premierul de la Chisinau spune ca Republica Moldova nu are nevoie de un acord cu FMI pentru a se imprumuta de la Romania

Premierul Valeriu Strelet spune ca este un fals informatia precum ca in lipsa unui acord cu Fondul Monetar International, Republica Moldova nu poate beneficia de imprumutul oferit de Romania, scrie Agora. md.

Siria de langa noi: Republica Moldova

Protestele in forma continuata de la Chisinau lasa clasa politica din Romania cu gura larg cascata si incoerenta sa formuleze un mesaj comun. Siria de langa noi, cum au numit-o expertii, proiectul statal Republica Moldova este pe ultima suta de metri a existentei iar prea micii politicieni de pe Dambovita nu vad oportunitatea.

Doua echipe ale unei televiziuni rusesti detinute de Gazprom, retinute pe Aeroportul din Chisinau si expulzate din Republica Moldova

Autoritatile din Republica Moldova au retinut, in ultimele 24 de ore, doua echipe ale postului rus NTV, cei sase jurnalisti primind interdictie de intrare pe teritoriul moldovean, astfel ca au fost nevoiti sa revina imediat in Rusia, relateaza presa moldoveana si rusa, citata de Mediafax.

Un partid aliat cu Dodon si Usatii vrea sa organizeze proteste la Balti

O formatiune politica aparuta relativ recent in Republica Moldova anunta ca se alatura protestelor organizate de Partidul Socialistilor si Renato Usatii si ca va organiza mai multe manifestatii in diferite regiuni ale tarii. Partidul politic Miscarea Populara pentru Uniunea Vamala a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca va desfasura actiuni de nesupunere civica precum greve sau neplata taxelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )