Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova. De la dulciurile care au cucerit pietele din regiune la covoare de lux

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari fabrici din Republica Moldova. De la dulciurile care au cucerit pietele din regiune la covoare de lux

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova au fost infiintate inca in perioada sovietica si activeaza in special in industria alimentara si cea textila. Produsele moldovenesti au reusit sa cucereasca marile piete europene si sa fie apreciate de tot mai multi consumatori. continuă pe Adevărul

TOP cele mai mari zece companii din regiune. Dacia detroneaza gigantii din energie

Jumatate dintre cele mai mari companii din sud-estul Europei sunt din Romania, iar Autombile-Dacia a devenit una dintre cele mai puternice afaceri detronand giganti din energie, reiese din top 100 realizat de seenews. com.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Cele mai mari 500 de companii americane tin peste 2,1 trilioane de dolari in afara SUA. Pentru profiturile ascunse in paradisuri fiscale ar trebui sa plateasca taxe de 620 mld. dolari - studiu

Cele mai mari 500 de companii americane tin profituri de peste 2,1 trilioane de dolari in afara tarii pentru a evita taxarea in SUA si ar datora impreuna impozite de 620 de miliarde daca ar repatria fondurile, arata un studiu citat de Reuters.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Cele mai mari greseli din The Martian erau esentiale supravietuirii pe Marte

The Martian, sau Martianul pentru Romania, este un film care urmareste viata unui astronaut izolat pe Marte. Desi e corect din punct de vedere stiintific, sunt doua greseli foarte mari.

NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo

Nu trebuie sa fiti pasionati de astronomie si spatiu pentru a va uita macar o data peste noile imagini publicate de oficialii NASA in urma cu cateva zile. De-a lungul anilor am vazut online sau in diverse documentare de la TV, un amalgam de imagini impresionante din misiunile Apollo. Din pacate, de cele mai multe [] NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai utile functii din Photoshop ajung intr-o aplicatie gratuita

Amatorii de editare foto in deplasare au primit cadou de la Adobe o noua aplicatie gratuita cu toate functiile necesara intitulata Photoshop Fix. Deja de cativa, cei de Adobe au inceput sa lanseze aplicatii mobile din ce in ce mai utile, majoritatea gratuite. Acestea nu transpun neaparat toate functiile din Photoshop de pe desktop pe [] Cele mai utile functii din Photoshop ajung intr-o aplicatie gratuita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Doua echipe ale unei televiziuni rusesti detinute de Gazprom, retinute pe Aeroportul din Chisinau si expulzate din Republica Moldova

Autoritatile din Republica Moldova au retinut, in ultimele 24 de ore, doua echipe ale postului rus NTV, cei sase jurnalisti primind interdictie de intrare pe teritoriul moldovean, astfel ca au fost nevoiti sa revina imediat in Rusia, relateaza presa moldoveana si rusa, citata de Mediafax.

Cele mai mari greseli la prima intalnire

Ca sa fie totul cat mai simplu, am realizat pentru voi o lista cu cele mai comune astfel de greseli, care iti pot ruina sansele la o a doua intalnire. Sa vedem care sunt:Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )