Libnet.ro
UNICEF

14:30

Republica Moldova: Un barbat a gasit un sac cu bani al uneia dintre bancile de la care au disparut anul trecut 1,5 miliarde de dolari

B1 B1,
Republica Moldova: Un barbat a gasit un sac cu bani al uneia dintre bancile de la care au disparut anul trecut 1,5 miliarde de dolari

Politia din Republica Moldova a anuntat ca un barbat a gasit un sac cu bani inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care anul trecut au disparut 1,5 miliarde de dolari,. continuă pe B1

Un moldovean a gasit un sac cu bani al uneia dintre bancile de la care a disparut miliardul

Un barbat a gasit un sac cu bani, a anuntat vineri politia din Republica Moldova, precizand ca acesta este inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care au disparut aproximativ 1,5 miliarde de dolari anul trecut, relateaza Mediafax.

R. MOLDOVA: S-a gasit un sac cu bani al uneia dintre bancile de la care a disparut 1 miliard de euro

Politia din Republica Moldova a anuntat, vineri, ca un barbat a gasit un sac cu bani care este inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care au disparut aproximativ 1,5 miliarde de dolari in noiembrie 2014 inainte de alegeri.

Un moldovean a gasit un SAC CU BANI al uneia dintre bancile de la care a disparut miliardul

Un barbat a gasit un sac cu bani, a anuntat vineri politia din Republica Moldova, precizand ca acesta este inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care au disparut.

R. MOLDOVA: A fost gasit un sac cu bani care apartinea uneia dintre bancile de la care a disparut 1 miliard de euro

Politia din Republica Moldova a anuntat, vineri, ca un barbat a gasit un sac cu bani care este inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care au disparut aproximativ 1,5 miliarde de dolari in noiembrie 2014 inainte de alegeri.

Salul uneia dintre victimele lui Jack Spintecatorul, scos la licitatie pentru 4,5 milioane de dolari

Salul uneia dintre victimele lui Jack Spintecatorul, care ar fi ajutat la stabilirea identitatii acestui criminal in serie din Londra secolului al 19-lea, a fost scos la licitatie pentru 4,5 milioane de dolari,.

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian.

Vlad Filat: Pana la sfarsitul lunii iulie, Republica Moldova va avea un guvern si o guvernare proeuropeana

Republica Moldova va avea un guvern proeuropean pana la sfarsitul lunii iulie, si-a exprimat joi convingerea presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, citat de agentia de.

Burse de peste 1.000 de euro pentru studentii romi din Republica Moldova

Studentii de etnie roma din Republica Moldova care fac studii superioare au sansa sa castige o bursa anuala in valoare de 1. 300 de euro. Ajutorul financiar este oferit de programul Fondului de educatie pentru Romi REF) si Centrul de Informatii Universitare CIU).

Petras Austrevi269;ius, despre alegerile locale din Republica Moldova: Au castigat si figuri foarte controversate

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova Petras Austrevi269;ius salutat alegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al municipiului Chisinau, insa considera ca moldovenii au optat in ultimul scrutin electoral si pentru figuri foarte controversate, se arata intr-un interviu acordat Europei Libere.

Furtuna in Republica Moldova: Mai multi copaci au fost doborati de vantul puternic pe strazile din Chisinau (VIDEO)

Vremea rea s-au abatut asupra vecinilor de peste Prut, informeaza B1 TV. in Republica Moldova vantul a suflat cu putere. Pe strazile din centrul Chisinaului s-a declansat haosul. Strazile s-au umplut de frunze .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )