Libnet.ro
UNICEF

05:45

Republica Moldova va deschide o ambasada in Japonia

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova va deschide o ambasada in Japonia

Republica Moldova va avea propria ambasada la Tokyo pana la finele anului 2015, iar la anul viitor Japonia va deschide o misiune diplomatica la Chisinau. continuă pe Adevărul

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

Dorin Chirtoaca: Republica Moldova ar putea fi preluata de catre Moscova

Republica Moldova nu-si mai permite sa perpetueze instabilitatea politica, deoarece Moscova sta la panda si ar putea sa anexeze Republica Moldova, daca aceasta va continua sa comita greseli, a declarat prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca pentru Radio France Internationale.

Persoanele cu dizabilitati mintale din Republica Moldova sunt ignorate. Ma simt ca un cersetor

Persoanele cu deficiente mintale din Republica Moldova continua sa fie private de capacitatea lor juridica si nu au control asupra propriilor vieti. Acestea nu pot sa se casatoreasca, sa divorteze sau sa refuze tratamentul medicamentos. Tutorii acestor oameni care ar trebui sa fie grijulii si atenti, aleg sa-i inchida in institutii speciale si sa cheltuie alocatiile de dizabilitate in scopuri personale.

Barometru Inscop: Cati romani vor unirea cu Republica Moldova

Doua treimi din romani vor unirea Romaniei cu Republica Modlova pana in anul 018, data care marcheaza 100 de ani de la Marea Unire din 1918, potrivit unui barometru Inscop, realizat pentru Adevarul. Astfel, 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova pana in 2018, in timp ce doar 14,8% mai degraba nu sustin unirea pana in 2018.

Spania a ratificat Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova

Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a semnat Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, dupa ce a fost autorizat de Parlamentul de la Madrid.

Sondaj: 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova

Rezultatele unui sondaj realizat de Inscop arata ca 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova pana in 2018, cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unire, in timp ce doar 14,8% mai degraba nu o.

Republica Moldova are un nou Guvern: Executivul format de Valeriu Strelet a primit votul de incredere al Parlamentului

Republica Moldova are un nou Guvern. Executivul condus de Valeriu Strelet a primit joi votul de incredere al Parlamentului de la Chisinau, informeaza Unimedia. Votul dat de Legislativ vine dupa o dezbatere asupra.

Republica Moldova: Liderii noii coalitii au finalizat programul de guvernare

Discutiile din cadrul noii coalitii din Republica Moldova, cu privire la programului de guvernare, s-au incheiat, documentul urmand sa fie prezentat joi in Parlament de catre premierul desemnat Valeriu Strelet,.

Lovitura pentru Top Gear: Clarkson, Hammond si May vor avea propria emisiune pe Internet

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, dupa despartirea de BBC. Cele doua show-uri, care vor evolua in paralel, vor fi intr-o rivalitate puternica.

Romania va scapa Republica Moldova de dependenta de gazul rusesc

Fostul ambasador al Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, considera ca Romania este tara cara va scapa Moldova de dependenta de gazul rusesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )