Libnet.ro
UNICEF

19:16

Republica Moldova, dupa 25 de ani de independenta (II)

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova, dupa 25 de ani de independenta (II)

Se fac anul acesta 25 de ani de la independenta Republicii Moldova. Rezultatele nu arata deloc imbucurator. Lucrez la cateva proiecte legate de analiza acestor 25 de ani si am tot mai putine motive de bucurie. continuă pe România Liberă

Lazurca: Politicienii au pus Republica Moldova intr-o situatie vulnerabila

Politicienii moldoveni au comis erori grave, care au pus Republica Moldova intr-o situatie vulnerabila. Declaratia a fost facuta de catre ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, la Moldova 1, transmite IPN.

Salvatorii SMURD Iasi care au murit in Republica Moldova ar putea fi declarati cetateni de onoare ai orasului

Prefectul Marian Grigoras a propus ca salvatorii SMURD, care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Republica Moldova, sa fie declarati cetateni de onoare ai municipiului resedinta, scrie Agerpres.

Yahoo Messenger dispare! Compania a decis sa inchida aplicatia dupa 18 ani

Yahoo a anuntat vineri ca va pune capat aplicatieiYahoo Messenger, lansata la finele anilor '90, lucru care se va intampla dupa 5 august 2016, iar dupa aceasta data utilizatorii actuali nu vor se vor mai putea.

Aplicatia Yahoo Messenger dispare dupa 18 ani de existenta (VIDEO)

Aplicatia Yahoo Messenger, lansata in urma cu 18 ani, va fi inchisa pe 5 august, a anuntat compania, arata B1 TV. in prezent, aceasta nu mai poate fi descarcata, iar peste 2 luni,.

Simona Halep, despre suspendarea Mariei Sarapova: Cred ca se va ntoarce pe teren dupa doi ani

Maria Sarapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendata pe o perioada de doi ani, dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in urma unui test antidoping sustinut, la inceputul anului, la turneul de la Australian Open, iar Simona Halep a vorbit despre situatia jucatoarei din Rusia, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )