Libnet.ro
UNICEF

05:15

Yahoo Messenger dispare! Compania a decis sa inchida aplicatia dupa 18 ani

Antena3 Antena3,
Yahoo Messenger dispare! Compania a decis sa inchida aplicatia dupa 18 ani

Yahoo a anuntat vineri ca va pune capat aplicatieiYahoo Messenger, lansata la finele anilor '90, lucru care se va intampla dupa 5 august 2016, iar dupa aceasta data utilizatorii actuali nu vor se vor mai putea. continuă pe Antena3

Yahoo Messenger dispare! Compania americana Yahoo a anuntat ca va inchide aplicatia lansata in 1998

Yahoo a anuntat vineri ca va pune capat aplicatiei Yahoo Messenger , lansata la finele anilor 039;90, lucru care se va intampla dupa 5 august 2016, iar dupa aceasta data utilizatorii actuali nu vor se vor mai putea loga sau trimite mesaje. De altfel,.

Yahoo Messenger va fi inchis: pana cand il mai poti folosi

Yahoo Messenger, asa cum il stiai pana acum, se va schimba in curand. Dupa mai bine de 18 ani, Yahoo a decis sa renunte la serviciul Messenger. Din cate se pare, descarcarea versiunii pentru desktop este deja imposibila, iar in curand, aplicatia nu va mai putea fi folosita. Desigur, vorbim aici atat despre utilizatorii de [].

Yahoo Messenger va fi inchis: pana cand il mai poti folosi

Yahoo Messenger, asa cum il stiai pana acum, se va schimba in curand, informeaza playtech. roDupa mai bine de 18 ani, Yahoo a decis sa renunte la serviciul Messenger. Din cate se pare, descarcarea versiunii p.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )