Libnet.ro
UNICEF

11:00

Republica Moldova: O fata de 16 ani a murit din cauza unei fotografii de tip selfie

B1 B1,
Republica Moldova: O fata de 16 ani a murit din cauza unei fotografii de tip selfie

O adolescenta de 16 ani din Republica Moldova a murit dupa ce ar fi incercat sa isi faca o fotografie de tip selfie, spun politistii. Tanara s-a urcat pe acoperisul unei cladiri de 11 etaje, iar intr-un. continuă pe B1

Un nou caz socant: O fata de 16 ani a fost violata de doi cunoscuti

Doi barbati din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, au fost retinuti de politisti pentru viol, fiind suspectati ca au luat cu forta o adolescenta de 16 ani de pe strada, au dus-o la locuinta unuia.

Sondaj: 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova

Rezultatele unui sondaj realizat de Inscop arata ca 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova pana in 2018, cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unire, in timp ce doar 14,8% mai degraba nu o.

Barometru Inscop: Cati romani vor unirea cu Republica Moldova

Doua treimi din romani vor unirea Romaniei cu Republica Modlova pana in anul 018, data care marcheaza 100 de ani de la Marea Unire din 1918, potrivit unui barometru Inscop, realizat pentru Adevarul. Astfel, 67,9% dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova pana in 2018, in timp ce doar 14,8% mai degraba nu sustin unirea pana in 2018.

Republica Moldova va deschide o ambasada in Japonia

Republica Moldova va avea propria ambasada la Tokyo pana la finele anului 2015, iar la anul viitor Japonia va deschide o misiune diplomatica la Chisinau.

Persoanele cu dizabilitati mintale din Republica Moldova sunt ignorate. Ma simt ca un cersetor

Persoanele cu deficiente mintale din Republica Moldova continua sa fie private de capacitatea lor juridica si nu au control asupra propriilor vieti. Acestea nu pot sa se casatoreasca, sa divorteze sau sa refuze tratamentul medicamentos. Tutorii acestor oameni care ar trebui sa fie grijulii si atenti, aleg sa-i inchida in institutii speciale si sa cheltuie alocatiile de dizabilitate in scopuri personale.

Constanta: O adolescenta de 16 ani sustine ca a fost violata de doi barbati. Suspectii au fost deja retinuti de politie

O adolescenta de 16 ani din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, sustine ca ar fi fost violata de doi barbati, informeaza B1 TV. Fata a povestit politistilor ca indivizii au luat-o cu forta de pe strada,.

Constanta: Doi barbati au fost retinuti dupa ce ar fi violat o adolescenta de 16 ani

Potrivit politistilor constanteni, o fata in varsta de 16 ani din Ovidiu a mers, duminica, in jurul orei 08. 00, la Politia din localitate si a depus o plangere, spunand ca a fost violata.

Un baiat de 16 ani s-a inecat sub ochii prietenilor

Un baiat de 16 ani, din comuna nemteana Costisa, s-a inecat sub ochii unor prieteni cu care era la scaldat. Baiatul a intrat sa faca o baie in raul Bistrita si s-a indepartat de mal, desi nu stia sa.

Imagini dramatice in Ierusalim. Oamenii si-au parasit casele din cauza unui incendiu

Locuitorii din Ierusalim si-au abandonat casele din cauza unui puternic incendiu de vegetatie. Flacarile au ajuns la marginea orasului, unde au distrus mai multe locuinte. Autostrada care duce la Ierusalim a fost.

Serena Williams s-a retras si de la turneul de la Stanford, din cauza problemelor de la cot

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 mondial, s-a retras de la turneul de la Stanford, competitie ce va incepe luni, din cauza unor probleme la cotul drept, informeaza wtatennis. com. Sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )