Libnet.ro
UNICEF

23:45

Republica Moldova: Iurie Leanca a fost desemnat de presedintele Nicolae Timofti sa formeze noul guvern

B1 B1,
Republica Moldova: Iurie Leanca a fost desemnat de presedintele Nicolae Timofti sa formeze noul guvern

Premierului in functie al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a fost desemnat de presedintele Nicolae Timofti sa formeze noul guvern al tarii, informeaza Mediafax. Conform Constitutiei, domnul Iurie Leanca are. continuă pe B1

Iurie Leanca, desemnat de presedintele Nicolae Timofti pentru a forma noul guvern

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat miercuri un decret prin care ii confera premierului in functie Iurie Leanca sarcina de formare a viitorului guvern. Conform Constitutiei, domnul.

Iurie Leanca, candidatul coalitiei minoritare la functia de premier al Republicii Moldova

Premierul in exercitiu al Republicii Moldova, Iurie Leanca, este candidatul propus de Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM) pentru functia de sef al guvernului, a anuntat liderul formatiunii, Vlad Filat,.

Republica Moldova: Presedintele a desemnat premierul viitorului guvern

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat miercuri un decret prin care ii confera premierului in functie Iurie Leanca sarcina de formare a viitorului guvern, informeaza Mediafax.

Iurie Leanca, desemnat oficial candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Presedintele Nicolae Timofti a semnat in aceasta seara decretul prin care l-a desemnat pe Iurie Leanca drept candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, dupa ce a discutat cu acesta.

Nicolae Timofti l-a desemnat pe Iurie Leanca premier al viitorului guvern al Moldovei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat miercuri un decret prin care ii confera premierului in functie Iurie Leanca sarcina de formare a viitorului guvern, potrivit Mediafax.

Timofti l-a desemnat pe Iurie Leanca drept candidat la functia de premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat astazi, prin decret prezidential, pe premierul in exercitiu Iurie Leanca drept candidat oficial la functia de sef al noului guvern, a anuntat serviciul de presa al presedintiei de la Chisinau, citat de Moldpres.

Republica Moldova va avea un nou guvern in maxim doua saptamani. Iurie Leanca ramane candidat pentru functia de premier

Liderul PLDM, Vlad Filat, sustine ca intr-o perioada de maxim doua saptamani Republica Moldova va avea un guvern investit. Declaratia a fost facuta presei, dupa sedinta Parlamentului de vineri, 23 ianuarie, transmite IPN. Potrivit lui, PLDM il va inainta pe Iurie Leanca la functia de premier.

R.Moldova - Vlad Filat: Candidatul nostru pentru functia de premier este Iurie Leanca. Va asigur ca vom avea foarte curand un Guvern

Liderul Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM), Vlad Filat, a reiterat marti, dupa consultarile purtate cu seful statului, ca Iurie Leanca a ramas candidatul PLDM pentru functia de prim-ministru si a dat asigurari ca in foarte scurt timp Republica Moldova va avea un Guvern investit, scrie Unimedia. info.

Vlad Filat da asigurari: Iurie Leanca ramane candidatul PLDM. Vom avea un Guvern in curand

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldovat, Vlad Filat, a declarat ca Iurie Leanca ramane candidatul partidului pentru functia de prim-ministru, dand asigurari ca foarte curand Moldova va avea un Guvern,.

Obiceiuri si traditii din Republica Moldova

Mirele loveste mireasa cu biciul, mamele pun un ou fiert dupa usa cand isi intarca pruncul, iar la inmormantari se dau gaini drept pomana, peste mormantul inca deschis. in Republica Moldova s-au pastrat traditii care de care mai ciudate, iar oamenii continua sa le respecte pentru ca, spun ei, asa e obiceiul. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai interesante traditii si obiceiuri din Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )