Libnet.ro
UNICEF

12:30

Republica Moldova: Partidul Comunistilor va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Partidul Comunistilor va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

Vladimir Voronin a anuntat marti ca partidul pe care il conduce, Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM), va contesta rezultatul alegerilor de duminica la Curtea Constitutionala. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Voronin contesta rezultatul alegerilor din Republica Moldova

Partidul Comunist Reformator din Republica Moldova PCRM), condus de fostul presedinte Vladimir Voronin, va ataca rezultatele alegerilor la Curtea Constitutionala si va solicita ca presedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Iurie Ciocan, sa fie tras la raspundere, anunta portalul UNIMEDIA. Anuntul a fost facut marti de Voronin, care s-a declarat nemultumit si de faptul ca Partidul Comunist Reformator PCR) a fost lasat in cursa de catre CEC, in pofida unei hotarari a Curtii de Apel.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Partidul Socialistilor este pe primul loc dupa rezultatele partiale

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a obtinut 22,91% din voturi la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, la numararea a 35,07% din buletinele de vot, a anuntat Comisia Electorala Centrala, potrivit site-ului Unimedia. info.

Alegeri Republica Moldova: Partidul Socialistilor este pe primul loc dupa rezultatele partiale

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a obtinut 22,91% din voturi la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, la numararea a 35,07% din buletinele de vot, a anuntat Comisia Electorala Centrala, potrivit site-ului Unimedia. info.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova. Partidul Socialistilor este pe primul loc, conform rezultatelor partiale

Alegerile parlamentare din Republica Moldova s-au incheiat cu o surpriza total neplacuta pentru partidele proeuropene. Potrivit rezultatelor preliminare, formatiunile pro-ruse au obtinut cele mai multe voturi, iar.

Presedintele Traian Basescu saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfasurate duminica din Republica Moldova si saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Partidul Comunistilor din Republica Moldova va ataca rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

PCRM va ataca rezultatele alegerilor la Curtea Constitutionala si va solicita ca presedintele CEC, Iurie Ciocan, sa fie tras la raspundere, a afirmat liderul comunistilor, Vladimir Voronin. Acesta a cerut.

Cum comenteaza presa rusa rezultatele alegerilor din Republica Moldova

Publicatia rusa Kommersant anunta ca in Republica Moldova la alegerile parlamentare a castigat partidul comunistilor, dupa o campanie electorala destul destul de tulburata, iar Moscow Times spune ca rezultatele in favoarea comunistilor ar putea incetini, daca nu chiar opri parcursul european al Republicii Moldova, arata o analiza rfi. ro.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Cele trei partide pro-europene au impreuna mai multe voturi decat socialistii si comunistii, dupa numararea a 89,24% din procesele verbale

In ciuda faptului ca Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon si Partidul Comunist al lui Vladimir Voronin ocupa primul, respectiv al treilea loc dupa scrutinul parlamentar de duminica, rezultatele partiale arata ca cele trei partide pro-europene - Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat, Partidul Democrat al lui Marian Lupu si Partidul Liberal condus de Mihai Ghimpu - au impreuna mai multe voturi decat cele doua. Partidul Socialist al lui Igor Dodon are orientare pro-rusa in timp ce Partidul Comunist are orientare duala. Ora 11:39 Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat rezultatele dupa numararea a 89,24% din voturi sursa: Unimedia): PSRM - 21,34%, PLDM - 19,46%, PCRM - 17,95%, PDM -15,78%, PL - 9,36%Ora 10:26: Numaratoarea paralela a PDM, dupa trecerea in revista a 99,45% din voturi, releva urmatoarea situatie: PSRM - 20,56%, PLDM - 19,60%, PCRM - 17,56%, PDM - 15,90% si PL - 9,27%, au declarat surse pentru HotNews. ro. Numaratoarea indica faptul ca in Parlamentul de la Chisinau ar urma sa fie 54 de mandate pro-UE din 101. Este nevoie de 51 de mandate pentru votarea Guvenului. Ora 10:15: 34,74% din procesele verbale din diaspora au fost numarate, potrivit Unimedia. Rezultatele numaratorii: Partidul Liberal Democrat - 38,14%, Partidul Liberal - 22,27%, Partidul Democrat - 9,98%, Partidul Socialistilor - 6,51%, Partidul Comunistilor - 4,43%. Ora 6:20: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 87,60% din procesele verbale: Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon - 21. 61%, Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat - 19,29%, Partidul Comunist condus de Vladimir Voronin - 17,84%, Partidul Democrat condus de Marian Lupu - 15,76% din voturi, Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu - 9,38%, Partidul Comunist Reformator - 4,99% nu poate intra in Parlament cu mai putin de 6%). sursa: Publika. md). PLD Vlad Filat) a trecut pe locul doi, in fata comunistilor lui Voronin, care erau initial pe locul doi. Partidul Socialistilor, aflat pe primul loc, este cel mai anti-occidental si anti-romanesc partid din Republica Moldova. Rezultatele anuntate sunt fara voturile din diaspora. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

Partidul Comunistilor din R.Moldova: Este inadmisibil ca Iohannis sa se amestece in procesul electoral din Moldova

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) si-a exprimat ingrijorarea fata de vizita pe care a efectuat-o la Chisinau Klaus Iohannis, apreciind ca este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o tara vecina sa se amestece in procesul electoral din Moldova, scrie Mediafax.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Cele trei partide pro-europene au impreuna mai multe voturi decat cele doua partide pro-ruse dupa numararea a 87,6% din procesele verbale

In ciuda faptului ca Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon si Partidul Comunist al lui Vladimir Voronin ocupa primul, respectiv al treilea loc dupa scrutinul parlamentar de duminica, rezultatele partiale arata ca cele trei partide pro-europene - Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat, Partidul Democrat al lui Marian Lupu si Partidul Liberal condus de Mihai Ghimpu - au impreuna mai multe voturi decat cele doua partide pro-ruse. Ora 6:20: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 87,60% din procesele verbale: Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon - 21. 61%, Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat - 19,29%, Partidul Comunist condus de Vladimir Voronin - 17,84%, Partidul Democrat condus de Marian Lupu - 15,76% din voturi, Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu - 9,38%, Partidul Comunist Reformator - 4,99% nu poate intra in Parlament cu mai putin de 6%). sursa: Publika. md). PLD Vlad Filat) a trecut pe locul doi, in fata comunistilor lui Voronin, care erau initial pe locul doi. Partidul Socialistilor, aflat pe primul loc, este cel mai anti-occidental si anti-romanesc partid din Republica Moldova. Rezultatele anuntate sunt fara voturile din diaspora. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )