Libnet.ro
UNICEF

11:15

Republica Moldova: Presedintele anunta posibile ALEGERI ANTICIPATE

B1 B1,
Republica Moldova: Presedintele anunta posibile ALEGERI ANTICIPATE

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate. El a facut aceasta declaratie in. continuă pe B1

Presedintele Igor Dodon anunta ca sunt posibile alegeri parlamentare anticipate

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate, relateaza portalul Deschide. md, care nu.

Socialistii anunta ca deja 217 de localitati ar fi semnat pentru condamnarea unionismului in Republica Moldova

Dupa ce mai multe primarii din Republica Moldova au semnat declaratii simbolice de unire cu Romania, socialistii au inceput in paralel colectarea de declaratii privind condamnarea unionismului. Deputatul PSRM Vlad Batrincea sustine ca deja 217 primarii din tara au semnat contra unirii cu Romania.

Seful Serviciului Informatii si Securitate din Republica Moldova a demisionat la nici doua luni de la numire

Directorul Serviciului Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova, Vitalie Pirlog, a demisionat la nici doua luni de la numirea sa in aceasta functie, informeaza marti Radio Chisinau. Potrivit.

Veteranii din Republica Moldova vor avea legitimatii de tip nou

Incepand cu 1 aprilie 2018, veteranii din Republica Moldova vor primi legitimatii de tip nou. Potrivit unui proiect aprobat de Guvern joi, 22 februarie, fi posibila reevaluarea numarului de cetateni care au participat la diferite razboaie si conflicte armate, precum si sporirea gradului de siguranta a actului care confirma statutul de veteran.

Adevarul Live, ora 13.00. Doi primari moldoveni, despre valul de declaratii de unire cu Romania semnate in Republica Moldova

Invitatii emisiunii Adevarul Live de miercuri, ora 13. 00, sunt Marcel Snegur, primarul comunei Parcova, Marcel Snegur, si primarul comunei Puhoi, Petru Frunze. Cei doi edili moldoveni vor da detalii vizavi de valul de declaratii de unire cu Romania care au fost semnate in peste 30 de localitati din Republica Moldova.

VIDEO Primarii din Republica Moldova care au votat declaratiile de unire, aplaudati in picioare in Parlamentul de la Bucuresti

Un grup de primari din Republica Moldova, din cele 38 de localitati care au votat o declaratie simbolica de unire cu Romania, au venit la Bucuresti la invitatia deputatului PMP Constantin Codreanu. in cadrul sedintei anuale a Asociatei Comunelor din Romania de marti, 20 februarie, alesii locali moldoveni au fost salutati in picioare de catre cei prezenti in sala Parlamentului de la Bucuresti.

O localitate din Romania a semnat, in premiera, o declaratie de unire cu Republica Moldova

Consilierii locali din comuna Parva, judetul Bistrita-Nasaud, au adoptat o rezolutie prin care solicita unirea cu Republica Moldova. Parva este prima localitate din Romania care facut acest pas, documentul.

DEMISIE SOC in Republica Moldova. Seful serviciului de informatii a cerut Parlamentului sa-l retraga din functie

Vitalie Pirlog, directorul Serviciului de Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova, a solicitat Parlamentului initierea procedurilor privind demisia de la conducerea serviciului. Cererea de demisie a.

A inceput UNIREA? O localitate din Romania a semnat in premiera o Declaratie de Unire cu Republica Moldova

Consilierii locali din comuna Parva, judetul Bistrita-Nasaud, au luat taurul de coarne si au adoptat o Declaratie de Unire cu Republica Moldova, ca raspuns la un document similiar adoptat anul acesta de 34.

Ion Ceban: Socialistii sunt pregatiti pentru alegeri anticipate locale si le vor castiga

Partidul Socialistilor este pregatit pentru alegerile anticipate in municipiul Chisinau si reprezentantul formatiunii va castiga acest scrutin. Declaratia a fost facuta de catre Ion Ceban, seful fractiunii PSRM in Consiliul Municipal Chisinau si secretarul presedintelui Republicii Moldova, in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )