Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Igor Dodon anunta ca sunt posibile alegeri parlamentare anticipate

Antena3 Antena3,
Presedintele Igor Dodon anunta ca sunt posibile alegeri parlamentare anticipate

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate, relateaza portalul Deschide. md, care nu. continuă pe Antena3

Republica Moldova: Presedintele anunta posibile ALEGERI ANTICIPATE

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate. El a facut aceasta declaratie in.

Sergiu Mocanu: in ziua alegerilor locale din Chisinau ar putea fi organizat si un referendum de demitere a lui Igor Dodon

Presedintele Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca este foarte probabil ca in ziua alegerilor anticipate pentru Primaria Chisinau, pe 20 mai, Vlad Plahotniuc sa aiba intentia sa organizeze concomitent si referendumul de demitere a presedintelui Igor Dodon.

De Ziua Iertarii, Igor Dodon a vizitat o familie nevoiasa cu noua copii

De Ziua Iertarii, 18 februarie, Igor Dodon a mers impreuna cu sotia si feciorii sai in vizita la o familie din localitatea Rascova, raionul Criuleni, care creste in conditii grele noua copii. Familia prezidentiala a adus in dar mai multe cadouri, printre care aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite scolare, produse alimentare, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )