Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Relatia dintre Igor Dodon si Renato Usatii continua sa fie agitata. Presedintele de la Chisinau il numeste pe primarul din Balti bandit

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Relatia dintre Igor Dodon si Renato Usatii continua sa fie agitata. Presedintele de la Chisinau il numeste pe primarul din Balti bandit

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a numit pe presedintele Partidului Nostru, Renato Usatii, bandit, balabol, cloun sic!) si ii transmite primarului de Balti ca poate va ajunge si el candva presedinte. in celula din inchisoare, relateazadeschide. md. continuă pe Hotnews

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a criticat dur pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatii: Poate iti este ciuda ca nu tu ai devenit presedinte? Poate ai sa ajungi presedinte in celula din inchisoare

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a criticat dur pe primarul orasului Balti si liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, pe care l-a acuzat ca ar fi un bandit, balabol, care si-ar dori sa ajunga candva presedinte, in celula de inchisoare.

Igor Dodon i-o coace lui Traian Basescu. Trebuie facut persona non-grata

Dupa ce la Chisinau a fost lansata o petitie online pentru declararea lui Dmitrii Rogozin persona non-grata in Republica Moldova, Igor Dodon afirma ca, daca si trebuie de interzis pe cineva in.

Dodon: Traian Basescu trebuie declarat persona non-grata in Republica Moldova

Dupa ce la Chisinau a fost lansata o petitie online pentru declararea lui Dmitrii Rogozin persona non-grata in Republica Moldova, Igor Dodon afirma ca, daca si trebuie de interzis pe cineva in Moldova, atunci acesta este fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Vitalie Calugareanu: in Republica Moldova se actioneaza dupa un scenariu rusesc |ANALIZA DW

Evenimentele care au loc in Republica Moldova tradeaza un scenariu rusesc prin care se urmareste migrarea puterii politice de la PDM si Vlad Plahotniuc catre PSRM si pro-rusul Igor Dodon.

Vlad Plahotniuc: Rusia l-a ajutat pe Igor Dodon sa devina presedinte al Republicii Moldova

Desi televiziunile controlate de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, au criticat-o in campania electorala prezidentiala mai mult pe Maia Sandu, decat pe candidatul prorus, Igor Dodon, democratul sustine ca Dodon a ajuns sef de stat cu sprijinul mass-mediei ruse de la Chisinau.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vrea ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa viziteze Chisinaul in 2018

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca spera ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa efectueze o vizita de stat la Chisinau in 2018, discutiile in acest sens fiind deja demarate.

O parte a societatii civile critica initiativa lui Igor Dodon privind decorarea militarilor rusi din Transnistria

Reprezentanti ai societatii civile au criticat dur si au calificat drept tradare intentia presedintelui Igor Dodon de a participa la ceremoniile organizate de Tiraspol cu ocazia jubileului de 25 de ani de la instaurarea fortelor pacificatoare ruse in stanga Nistrului si de a oferi cu aceasta ocazie distinctii militare. Criticele au fost lansate in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Partidul Comunistilor cheama la boicotarea referendumului initiat de Igor Dodon

Partidul Comunistilor considera ca boicotarea referendumului consultativ din 24 septembrie, initiat de catre presedintele Igor Dodon pentru acordarea imputernicirilor suplimentare este unica solutie corecta. PCRM indeamna organizatiile sale teritoriale sa formeze echipe mobile care sa informeze despre acest fapt cetatenii, dar si despre complotul intre socialisti si democrati, transmite IPN.

Anatol Salaru, despre intentia lui Igor Dodon de a decora militarii rusi: Este o noua crima

Fostul ministru al Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru, califica intentia lui Igor Dodon privind oferirea distinctiilor de stat pentru militarii rusi din Transnistria drept o noua crima. Politicianul a mentionat ca presedintele tarii va deveni complicele acestora la toate crimele comise, daca ii va decora.

Igor Dodon continua apropierea de Rusia: Va fi primul presedinte care participa la sarbatorea stabilirii militarilor rusi in Transnistria

Preseditele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca intentioneaza sa participe la actiunile dedicate sarbatorii a 25 de ani de la stabilirea militarilor rusi in Transnistria. Ba mai mult,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )