Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vitalie Calugareanu: in Republica Moldova se actioneaza dupa un scenariu rusesc |ANALIZA DW

România Liberă România Liberă,
Vitalie Calugareanu: in Republica Moldova se actioneaza dupa un scenariu rusesc |ANALIZA DW

Evenimentele care au loc in Republica Moldova tradeaza un scenariu rusesc prin care se urmareste migrarea puterii politice de la PDM si Vlad Plahotniuc catre PSRM si pro-rusul Igor Dodon. continuă pe România Liberă

Vitalie Calugareanu: Romania si UE transmit semnale diametral opuse in legatura cu framantarile politice de la Chisinau |ANALIZA DW

Jurnalistul Vitalie Calugareanu remarca, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca mesajul transmis de premierul Mihai Tudose la Chisinau este opus fata pozitia Uniunii Europene, privind trecerea la sistemul electoral mixt.

Rusia ameninta Republica Moldova cu o interventie militara precum cea din Georgia

Federatia Rusa, prin vocea vicepremierului Dmitri Rogozin, a amenintat Republica Moldova cu o interventia militara precum cea din Georgia. Declaratiile au venit imediat dupa ce Parlamentul Republicii Moldova a aprobat cu majoritate de voturi o Somatie de retragere a trupelor ruse din regiunea transnistreana.

Ambasada SUA la Chisinau critica schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova: Scopul de a avea un viitor democratic si european pentru poporul moldovean, sub semnul intrebarii

Ambasada Statelor Unite la Chisinau critica, intr-o postare pe pagina de Facebook a institutiei, recenta schimbare a sistemului electoral din Republica Moldova: Statele Unite sunt dezamagite de decizia Parlamentului si a Guvernului Republicii Moldova de a ignora cele mai importante recomandari ale Comisiei de la Venetia si ale OSCE / ODIHR Oficiul pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului al OSCE - n. red. ) in ceea ce priveste codul electoral revizuit, arata Ambasada SUA la Chisinau.

Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova s-a facut prost

ACTUALIZARE 16:41 Maia Sandu: Premierul Tudose a incurajat public adoptarea unui sistem electoral care va favoriza fortele pro-Kremlin Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate din Moldova, a apreciat ca declaratiile facute la Chisinau de catre premierul roman Mihai Tudose reprezinta o incurajare publica a adoptarii unui sistem electoral care favorizeaza fortele proruse si care va duce la sfarsitul democratiei in Moldova. ----------- Premierul Mihai Tudose a declarat aseara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt, in Republica Moldova, este criticat din cauza ca s-a comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Este o amenintare constanta a securitatii si stabilitatii regionale si europene

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Maia Sandu: Declaratiile lui Mihai Tudose incurajeaza adoptarea in Republica Moldova a unui sistem electoral care va favoriza fortele pro-Kremlin

Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate, sustine ca declaratiile facute la Chisinau de catre premierul Mihai Tudose reprezinta o incurajare pentru a se adopta, in Republica Moldova, un sistem electoral pro-Kremlin.

Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova s-a facut prost

Premierul Mihai Tudose a declarat aseara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt, in Republica Moldova, este criticat din cauza ca s-a comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa.

Mihai Tudose, la Chisinau: Schimbarea sistemului de alegeri in Republica Moldova este un drept al Parlamentului

Premierul roman, Mihai Tudose, a declarat, vineri, la Chisinau, ca schimbarea sistemului de alegeri in Republica Moldova este un drept al Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )