Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reputat jurnalist spaniol: Florentino Perez si Julen Lopetegui au tradat tara

Hotnews Hotnews,
 Reputat jurnalist spaniol: Florentino Perez si Julen Lopetegui au tradat tara

Jose Maria Garcia, in varsta de 74 de ani, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti spanioli, a declarat, miercuri, ca presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, si fostul selectioner Julen Lopetegui au tradat Spania, prin anuntul prinvind trecerea antrenorului la campioana Europei, facut cu o zi inaintea startului Cupei Mondiale, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Reputat jurnalist spaniol: Florentino Perez si Julen Lopetegui au tradat tara

Jose Maria Garcia, in varsta de 74 de ani, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti spanioli, a declarat, miercuri, ca presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, si fostul selectioner Julen Lopetegui au tradat Spania, prin anuntul prinvind trecerea antrenorului la campioana Europei, facut cu o zi inaintea startului Cupei Mondiale.

Real Madrid are antrenor - Julen Lopetegui i va pregati pe galactici n viitorul sezon

Julen Lopetegui 51 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Real Madrid, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii de pe Santiago Bernabeu. in prezent selectioner al Spaniei, Lopetegui va parasi Furia Roja la finalul Campionatului Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie).

Primul soc de la CM de fotbal: Julen Lopetegui (selectionerul Spaniei), demis dupa ce a semnat cu Real Madrid

In cursul zilei de marti, Real Madrid a anuntat ca noul antrenor al albilor va fi Julen Lopetegui. La doar 24 de ore distanta, antrenorul a fost demis din functia de selectioner al Spaniei. Vineri, ibericii vor debuta la Campionatul Mondial de fotbal impotriva Portugaliei.

CUPA MONDIALA 2018. Federatia spaniola l-a dat afara pe selectionerul Julen Lopetegui cu doua zile inainte de inceperea turneului final

Federatia spaniola de fotbal l-a demis miercuri pe selectionerul Julen Lopetegui, a anuntat presedintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferinte de presa desfasurate la Krasnodar, unde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )