Libnet.ro
UNICEF

10:46

Primul soc de la CM de fotbal: Julen Lopetegui (selectionerul Spaniei), demis dupa ce a semnat cu Real Madrid

Hotnews Hotnews,
 Primul soc de la CM de fotbal: Julen Lopetegui (selectionerul Spaniei), demis dupa ce a semnat cu Real Madrid

In cursul zilei de marti, Real Madrid a anuntat ca noul antrenor al albilor va fi Julen Lopetegui. La doar 24 de ore distanta, antrenorul a fost demis din functia de selectioner al Spaniei. Vineri, ibericii vor debuta la Campionatul Mondial de fotbal impotriva Portugaliei. continuă pe Hotnews

Selectionerul Spaniei, demis inainte de inceperea CM

Selectionerul Spaniei, Julen Lopetegui, a fost demis cu o zi inainte de inceperea Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce acesta a semnat cu Real Madrid.

CUTREMUR la nationala Spaniei! Selectionerul Lopetegui a fost demis, cu o zi inainte de startul CM 2018

Julen Lopetegui a fost demis din functia de selectioner al Spaniei, a anuntat intr-o conferinta de presa presedintele Federatiei Spaniole, Luis Rubiales. ii multumim lui Julen pentru tot ce a facut la.

CUPA MONDIALA 2018. Federatia spaniola l-a dat afara pe selectionerul Julen Lopetegui cu doua zile inainte de inceperea turneului final

Federatia spaniola de fotbal l-a demis miercuri pe selectionerul Julen Lopetegui, a anuntat presedintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferinte de presa desfasurate la Krasnodar, unde.

Real Madrid are antrenor - Julen Lopetegui i va pregati pe galactici n viitorul sezon

Julen Lopetegui 51 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Real Madrid, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii de pe Santiago Bernabeu. in prezent selectioner al Spaniei, Lopetegui va parasi Furia Roja la finalul Campionatului Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie).

Reputat jurnalist spaniol: Florentino Perez si Julen Lopetegui au tradat tara

Jose Maria Garcia, in varsta de 74 de ani, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti spanioli, a declarat, miercuri, ca presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, si fostul selectioner Julen Lopetegui au tradat Spania, prin anuntul prinvind trecerea antrenorului la campioana Europei, facut cu o zi inaintea startului Cupei Mondiale, potrivit news. ro.

Reputat jurnalist spaniol: Florentino Perez si Julen Lopetegui au tradat tara

Jose Maria Garcia, in varsta de 74 de ani, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti spanioli, a declarat, miercuri, ca presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, si fostul selectioner Julen Lopetegui au tradat Spania, prin anuntul prinvind trecerea antrenorului la campioana Europei, facut cu o zi inaintea startului Cupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,307 seconds )