Libnet.ro
UNICEF

01:05

Responsabil metrou Drumul Taberei: Conducta de gaz a fost avariata de un utilaj al firmei Verta-Tel

B1 B1,
Responsabil metrou Drumul Taberei: Conducta de gaz a fost avariata de un utilaj al firmei Verta-Tel

Responsabilul tehnic de lucrarile la metroul din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti a afirmat ca incendiul s-a produs dupa ce un utilaj al firmei Verta-Tel, a avariat o conducta de gaz, dislocand racordul condu. continuă pe B1

INCENDIU IN DRUMUL TABEREI. Distrigaz Sud: Au fost afectati 1.200 de clienti. ...

Distrigaz Sud precizeaza ca a constatat o agresiune asupra unei conducte de gaz in timpul efectuarii lucrarilor la linia de metrou Drumul Taberei - Pantelimon de catre firma executanta, Astaldi, afirmand ca 1. 200 de clienti sunt afectati de intreruperea gazelor in urma incendiului izbucnit vineri, potrivit Mediafax. Distrigaz Sud Retele precizeaza ca dispeceratul sau a fost sesizat vineri, la orele 18. 30, privind existenta unui incendiu in zona Drumul Taberei, Nr 65, sector 6, Bucuresti, .

Incendiu URIAS Drumul Taberei. O CONDUCTA DE GAZE a luat foc.

O conducta de gaze din statia Romancierilor, din Drumul Taberei, a luat foc, vineri seara, in timpul lucrarilor de la Metrou, scurgerea de gaze fiind anuntata la 112. Mai multe echipaje de pompieri se afla la fata locului pentru a stinge flacara care are o inaltime de 25 de metri, potrivit Mediafax. Un muncitor ar fi provocat o fisura in conducta de gaz, astfel ca firma de constructii care executa lucrari pe tronsonul de metrou Pantelimon-Drumul Taberei a apelat serviciile de .

INCENDIU PUTERNIC in Drumul Taberei. O conducta de gaze s-a spart, iar flacara are 25 metri inaltime

O conducta de gaze din statia Romancierilor, din Drumul Taberei, a luat foc, vineri seara, in timpul lucrarilor de la Metrou, informeaza Mediafax. Scurgerea de gaze a fost anuntata la 112, iar mai multe echipaje.

1.200 de clienti Distrigaz Sud, afectati in urma incendiului din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti

Distrigaz Sud a informat, vineri seara, ca 1. 200 de clienti casnici si non-casnici au fost afectati in urma incediului izbucnit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, dupa ce o conducta de gaz a fost.

Peste 1.000 de clienti Distrigaz Sud, afectati in urma incendiului din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti

Distrigaz Sud a informat, vineri seara, ca 1. 200 de clienti casnici si non-casnici au fost afectati in urma incediului izbucnit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, dupa ce o conducta de gaz a fost.

INCENDIU DRUMUL TABEREI. Ingineri: Nu a fost sparta conducta principala, ci una secundara ...

Ingineri de gaze afirma ca in Drumul Taberei nu a fost sparta conducta principala, ci una secundara care face legatura cu strada Romancierilor, reprezentantii ai autoritatilor oprind alimentarea, insa trebuie inchise 13 vane, scrie Mediafax. Citeste si: Incendiu URIAS Drumul Taberei. O CONDUCTA DE GAZE a luat foc |Principala vana este la Piata Moghioros, care a fost oprita la scurt timp dupa izbucnirea incendiului. Inspectorul general al Inspectoratului Teritorial de Munca, Constantin .

UPDATE. Incendiul din Drumul Taberei a fost stins, zona ramane sub supraveghere.

Incendiul izbucnit vineri seara din cauza avarierii unei conducte de gaz din Drumul Taberei, de catre un muncitor care lucra la linia de metrou, a fost stins, zona fiind izolata si sub supraveghere, informeaza Mediafax. La fata locului se afla echipaje ale Distrigaz, politiei si pompierilor. Zecile de oameni adunati in strada, in zona incendiului au fost evacuati, spunandu-li-se ca exista riscul sa se fi format pungi de caz si sa se produca o explozie. O conducta de gaze din statia .

ULTIMA ORA Incendiu puternic in cartierul bucurestean Drumul Taberei. ISU Bucuresti: Flacarile depasesc 10 metri inaltime

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o conducta de gaze din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in zona Romancierilor, potrivit Realitatea Tv. Cateva echipaje de pompieri au ajuns la fata locului, iar traficul rutier in zona a fost deviat. Din primele informatii, conducta de gaze ar fi luat foc in timp ce muncitorii efectuau lucrari la linia de metrou. Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti, la Realitatea Tv: Din informatiile mele, flacarile depasesc 10 metri inaltime.

O conducta de gaze a explodat in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti

O conducta de gaze din cartierul Drumul Taberei din capitala a luat foc, vineri seara si a explodat. Accidentul s-a produs in timpul unor lucrari desfasurate pentru constructia magistralei de metrou ce va face.

INCENDIUL PUTERNIC din Drumul Taberei a fost stins. Pompierii inca sunt prezenti la fata locului

UPDATE21:30 - Incendiul izbucnit vineri seara din cauza avarierii unei conducte de gaz din Drumul Taberei, de catre un muncitor care lucra la linia de metrou, a fost stins, zona fiind izolata si sub.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )