Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un restaurant pe saptamana: Nu tot ce e creativ e si foarte bun la gust

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un restaurant pe saptamana: Nu tot ce e creativ e si foarte bun la gust

The London Street Bistro e fratele mai tanar al lui The London Street Atelier . Lucrurile stau cam asa: o doamna englezoaica, Rachel Sargent, a deschis mai demult pe strada Londra un fel de restaurant, The London Street Atelier , care nu e tocmai. continuă pe Wall-Street Ro

Nu tot ce e creativ e si foarte bun la gust

The London Street Bistro e fratele mai tanar al lui The London Street Atelier . Lucrurile stau cam asa: o doamna englezoaica, Rachel Sargent, a deschis mai demult pe strada Londra un fel de restaurant, The London Street Atelier , care nu e tocmai.

Elena Udrea crede ca George Maior ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei

Elena Udrea este de parere ca seful Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei. Deputatul democrat-liberal a precizat ca obligatia sa ca membru al PDL este sa.

Udrea: Maior ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei.

Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei, este de parere Elena Udrea. Deputatul democrat-liberal a precizat ca obligatia sa ca membru al PDL este sa voteze insa cu candidatul partidului, conform B1TV. Udrea a mai afirmat ca, daca ar avea de ales intre doua rele, in turul doi, respectiv intre Victor Ponta si Crin Antonescu, l-ar alege pe liderul PNL. Deuptatul PDL spune ca s-a pronuntat de la inceput in favoarea unei asemenea candidaturi, .

Elena Udrea: Seful SRI, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte pentru Romania. L-as vota in fata unui candidat PDL

Elena Udrea a afirmat joi ca seful Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior, ar fi un foarte bun candidat la presedintia Romaniei, dar pentru acest lucru are nevoie de sprijinul unui partid, cel mai probabil PSD.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )