Libnet.ro
UNICEF

17:45

Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

România Liberă România Liberă,
Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

Cel mai asteptat meci de fotbal care se va disputa duminica pe Arena Nationala aduce si restrictii de circulatie. Derby-ul Steaua-Dinamo incepe la ora 21. 00, insa incepand cu ora 17, traficul in Bucuresti se va restrictiona progresiv, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti. continuă pe România Liberă

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

Cel mai teribil meci al anului la Barcelona: Atletico a condus la pauza in sferturile Ligii. A urmat taifunul

Cea mai tare competitie intercluburi din lume a programat primele doua partide din aceasta faza: Barcelona - Atletico Madrid si Bayern Munchen - Benfica. Duelul de pe Camp Nou l-a umbrit pe cel de pe Allianz Arena.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii pentru 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

Cum vrea sa se diferentieze NN, cel mai mare asigurator de viata, pe piata asigurarilor private de sanatate

NN, cel mai mare asigurator local de viata, a intrat pe piata asigurarilor private de sanatate, o zona care creste anual cu peste 25% si a generat anul trecut venituri de 105,3 milioane lei. Marius Popescu, directorul general al NN, spune ca majoritatea produselor din piata sunt asigurari de grup, oferite de firme angajatilor, care au sume mici asigurate, astfel ca NN a decis sa se adreseze clientilor individuali cu polite care acopera in special interventiile chirurgicale si spitalizarile in limita a 100. 000 de lei. Cat costa? Pentru o persoana de 35 de ani, pachetul minim care acopera costurile cu spitalizarea si operatiile din accident, prima este de 56 de lei pe luna, iar pentru spitalizare si operatii din orice cauza prima lunara ajunge la 221 lei.

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

Pentru a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar putea duce la accelerarea taierii de subventii si impunerea mai multor taxe,.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii; suma obtinuta, 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Este a doua mare privatizare majora din iulie, cand Grecia a obtinut al treilea pachet de asistenta financiara, in valoare de 85 de miliarde de euro, ce prevede vanzari ale activelor de stat. Banii obtinuti vor fi folositi la achitarea imprumuturilor primite pentru recapitalizarea bancilor si pentru finantarea investitiilor. in ultimii cinci ani, Grecia a obtinut din privatizari 3,5 miliarde de euro.

Prahova: 46 de posturi de agenti de politie pe care se bat 700 de de canditati. Cel mai batran participant are 66 de ani

Concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie a inregistrat un numar de peste 700 de persoane care s-au inscris pentru ocuparea locurilor. Cel mai batran candidat are varsta de 66 de ani.

Vireaza catre Est cel mai cunoscut brand romanesc? Ambasadorul Rusiei in Romania, vizita surprinzatoare la uzina Dacia din Mioveni (FOTO)

Este cel mai cunoscut brand romanesc, prezenta sa peste hotare fiind un plus enorm in ultimii ani pentru economia autohtona. in ciuda aparentelor, lucrurile au fost mereu agitate in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )