Libnet.ro
UNICEF

09:30

Restrictii de circulatie in Piata Victoriei din Capitala, joi, la protestele sindicalistilor CFR

B1 B1,
Restrictii de circulatie in Piata Victoriei din Capitala, joi, la protestele sindicalistilor CFR

Circulatia rutiera in zona Piata Victoriei din Bucuresti va fi restrictionata temporar, joi, din cauza protestelor sindicalistilor de la CFR la care sunt asteptate sa participe, potrivit organizatorilor, . continuă pe B1

Protest in Capitala. Circulatia va fi restrictionata in zona Piata Victoriei

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca joi, 25 iulie, traficul rutier va fi restrictionat in zona Piata Victoriei, odata cu manifestarea unui protest.

Au inceput examenele de admitere la facultatile din Capitala: Geografie, Jurnalism si Administratie, printre cele mai cautate

Zi plina de emotii pentru sute de elevi din Capitala. La Academia de Studii Economice, acolo unde zilele trecute mii de tineri s-au inghesuit sa se inscrie, astazi au inceput examenele pentru admitere. Multi .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

Restrictii de circulatie in Capitala, maine, la protestele sindicalistilor CFR

Circulatia rutiera in zona Piata Victoriei din Bucuresti va fi restrictionata temporar, joi, din cauza protestelor sindicalistilor de la CFR, la care sunt asteptate sa participe, potrivit organizatorilor, peste.

Oprescu: In perioada urmatoare incep lucrarile la patru pasaje din Capitala

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri ca, in perioada august-septembrie, incep sau reincep lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu, pasajele subterane Piata Presei Libere si Piata Sudului, iar pana la sfarsitul anului, si la.

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala. Aproximativ 150 de metri patrati au ars

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, pentru Mediafax. Potrivit acestuia, incendiul, care a distrus circa 150 metri patrati din cladire, a fost stins in jurul orei 21:30.

Incendiu la un hotel din Capitala

Un incendiu a izbucnit, in aceasta seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, pompierii intervenind pentru stingerea focului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, potrivit surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )