Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala. Aproximativ 150 de metri patrati au ars

Hotnews Hotnews,
 Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala. Aproximativ 150 de metri patrati au ars

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, pentru Mediafax. Potrivit acestuia, incendiul, care a distrus circa 150 metri patrati din cladire, a fost stins in jurul orei 21:30. continuă pe Hotnews

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala.

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, pompierii intervenind, la ora transmiterii acestei stiri, pentru stingerea focului, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel facut in jurul orei 20. 45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri patrati, potrivit sursei citate. Focul a afectat .

UPDATE Incendiul de la Rin Grand Hotel din Capitala a fost STINS.

UPDATE Incendiul izbucnit marti seara la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4 a fost stins la 21. 30, informeaza Mediafax. Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel facut in jurul orei 20. 45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri patrati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Focul a afectat insa si spatii administrative aflate la etajul I, a mai spus Daniel .

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4. Flacaeile au izbucnit la patiseria hotelului.

Incendiu la un hotel din Capitala

Un incendiu a izbucnit, in aceasta seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, pompierii intervenind pentru stingerea focului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, potrivit surselor de presa.

Un incediu a izbucnit la hotelul Rin Grand Hotel din Bucuresti

UPDATE: 21:47: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile a anuntat ca incendiul a fost stins. Nu a fost necesara evacuarea hotelului, spatiile de locuit.

Au inceput examenele de admitere la facultatile din Capitala: Geografie, Jurnalism si Administratie, printre cele mai cautate

Zi plina de emotii pentru sute de elevi din Capitala. La Academia de Studii Economice, acolo unde zilele trecute mii de tineri s-au inghesuit sa se inscrie, astazi au inceput examenele pentru admitere. Multi .

Ambasadorul Cristian Istrate a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit intr-un accident produs la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Sibiu, a fost transferat sambata la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, pentru Mediafax, medicul Mircea Beuran.

Cate locuri mai sunt in gradinitele din Capitala.

Peste 3. 000 de locuri libere pentru anul scolar 2013-2014 sunt inregistrate la gradinitele din Capitala, in timp ce la clasa pregatitoare mai pot fi ocupate 1. 463 de locuri, iar la clasa I, 1. 386, conform datelor centralizate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Cele mai multe locuri disponibile 719) sunt in sectorul 1, iar cele mai putine 191), in sectorul 3.

Diplomatul roman ranit in accidentul din Sibiu, transferat la Spitalul Floreasca din Capitala

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit intr-un accident produs la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Sibiu, a fost transferat, azi, la Spitalul Floreasca din Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )