Libnet.ro
UNICEF

21:30

Retailerul eMAG a vandut patru masini, imediat dupa startul campaniei de reduceri Black Friday

B1 B1,
Retailerul eMAG a vandut patru masini, imediat dupa startul campaniei de reduceri Black Friday

Retailerul online eMAG, care a scos la vanzare autoturisme in cadrul campaniei Black Friday, a vandut in primele minute de la startul promotiei patru masini. Cele patru autoturisme vandute sunt doua Ford Focus,. continuă pe B1

Black Friday 2013: eMag a vandut patru masini in trei minute.

UPDATE: In primele trei minute de la deschiderea sesiunii de cumparaturi de Black Friday, eMag a vandut patru masini, conform blogului oficial al companiei. Pana la 08. 00, valoarea totala a comenzilor s-a ridicat la 31 milioane de lei si s-au vandut patru masini: doua Ford Focus, un Logan si un Ford Kuga. In primele cinci minute s-au epuizat stocurile pentru tablete de 100 de lei si pentru un telefon Samsung de 500 de lei. Pana la aceasta ora, reprezentantii eMag spun ca timpul de raspuns .

eMAG a vandut patru masini in primele trei minute ale campaniei

Retailerul online eMAG a vandut, in primele trei minute ale campaniei Black Friday, patru autoturisme, din care trei marca Ford and si una marca Dacia, se arata intr-un comunicat de presa remis redac and tiei.

[LIVE din centrul de comanda eMag] Compania a vandut patru masini in valoare de peste 50.000 de euro in trei minute

Uite-l, ea cu cuptorul, el cu televizorul! S-au dat toate Ford-urile si un model Logan. In trei minute s-au vandut masini in valoare de peste 50. 000 de euro. Toate televizoarele HD s-au vandut de asemenea. In camera de.

[LIVE din centrul de comanda eMAG] Compania a vandut patru masini in valoare de peste 50.000 de euro in trei minute

Wall-Street si numai Wall-Street este prezent astazi pentru a relata live, din centrul de comanda eMag, ce se intampla de Black. Friday. In camera de urgentaa eMag. ro este agitatie dar si veselie si voie buna.

[LIVE de black friday din centrul de comanda eMAG] Compania a vandut patru masini in valoare de peste 50.000 de euro in trei minute

Wall-Street este prezent astazi pentru a relata live, din centrul de comanda eMag, ce se intampla de Black. Friday. In camera de urgentaa eMag. ro este agitatie, dar si veselie si voie buna.

Black Friday 2013 la eMAG: statisticile zilei - pana la ora 8 au fost cumparate patru masini in cateva minute

Oferte Black Friday: eMAG a deschis sesiunea de Black Friday 2013 de dimineata, iar pana la ora 8 avea comenzi in valoare de 31 de milioane de euro, potrivit blogului oficial al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )