Libnet.ro
UNICEF

18:45

Retea de proxeneti destructurata de politistii pitesteni. Mai multe persoane au fost prezentate joi instantei, cu propunere de arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
Retea de proxeneti destructurata de politistii pitesteni. Mai multe persoane au fost prezentate joi instantei, cu propunere de arestare preventiva

Dupa ce miercuri, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Pitesti si procurorii D. Serviciul Teritorial Pitesti au efectuat 7 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dambovita, Brasov si in municipiul Bucuresti, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in proxenetism si trafic de minori, astaz, sase persoane au fost prezentate instantei, cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Salvatorii din Republica Moldova au deblocat mai multe masini si salvat zeci de persoane din nameti

Mai multe mijloace de transport au ramas blocate in nameti din cauza viscolului. in ultimele 24 de ore, salvatorii au tractat 20 de unitati de transport.

Tot mai multe frantuzoaice se lasa seduse de jihadisti

Circa 40% dintre francezii care s-au alaturat jihadistilor din Siria si Irak sunt femei, cele mai multe dintre ele fiind de fapt tinere indoctrinate pe internet, a dezvaluit postul BFM TV, citat miercuri de AFP.

Sondaj: Cine ar obtine cele mai multe voturi, daca s-ar organiza alegeri anticipate in Republica Moldova

Un sondaj realizat in Republica Moldova arata ca in caz de alegeri anticipate, Partidul Socialistilor, Partidul Nostru, al primarului orasului Balti, controversatul om de afaceri Renato Usatii, si partidul recent creat in baza platformei civice Demnitate si Adevar ar avea cele cele mai multe voturi.

Utilizatorii Twitter din mai multe tari nu au putut accesa platforma

Compania americana Twitter s-a confruntat, marti dimineata cu probleme, astfel ca utilizatori din mai multe tari nu au putut accesa platforma, timp de aproape o ora.

Mai multe trenuri, anulate din cauza ninsorii si viscolului

Mai multe trenuri care ar fi trebuit sa circule, luni, pe rute care leaga orase din judetul Constanta cu alte localitati din tara au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea.

Ninsorile si viscolul au afectat mai multe drumuri din estul si sudul judetului Bacau. Circulatia este inchisa pe patru sosele judetene

Ieri seara, ninsoarea abundenta dar si viscolul au afectat circulatia rutiera pe mai multe sectoare de drum din sud-estul judetului Bacau.

Se bucura de esecul lui Halep: mai multe jucatoare au jubilat dupa eliminarea romancei la Melbourne. Ce au scris

Simona Halep a spus de curand ca, in circuitul WTA; nu prea exista prietenii intre sportive. De fapt, e posibil ca ocupanta locului 2 mondial sa nu aiba foarte multe prietene, daca e sa ne luam dupa ceea ce s-a intamplat astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )