Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA si-l numesc idiot pe Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA si-l numesc idiot pe Donald Trump

Reteaua terorista Stat Islamic a lansat, marti, un apel la comiterea de atentate in Uniunea Europeana, in Statele Unite si Rusia, numindu-l idiot pe presedintele american, Donald Trump. continuă pe România Liberă

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA

Reteaua terorista Stat Islamic a lansat, marti, un apel la comiterea de atentate in Uniunea Europeana, in Statele Unite si Rusia, numindu-l idiot pe presedintele american, Donald.

Seful diplomatiei ungare: NATO, cea mai de succes alianta militara din lume, nu se poate eschiva de la confruntarea cu cea mai mare provocare de securitate, reprezentata de gruparea Stat Islamic

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca Alianta Nord-Atlantica NATO) ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic.

Un american a recunoscut ca a planuit sa-l ucida pe Papa Francisc, in numele gruparii Stat Islamic

Santos Colon, un tanar de 17 ani din New Jersey, a recunoscut ca a incercat, in 2015, sa-l ucida pe Papa Francisc, in numele gruparii jihadiste Stat Islamic, informeaza AFP. Baiatul ar.

Un adolescent american a vrut sa-l ucida pe Papa Francisc, in numele gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a recunoscut ca a avut intentia sa-l ucida pe Suveranul Pontif, in numele gruparii jihadiste Stat Islamic SI), in anul 2015, in timpul vizitei sale in SUA.

Un adolescent american a vrut sa-l ucida pe Papa Francisc in 2015, in numele gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a pledat vinovat luni de complot, in numele gruparii jihadiste Stat Islamic SI), in vederea asasinarii Papei Francisc in timpul vizitei sale in Statele Unite, in 2015, transmite agentia de presa AFP citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )