Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retete cu dovleac pentru cei mai pretentiosi - VIDEO

Antena3 Antena3,
Retete cu dovleac pentru cei mai pretentiosi - VIDEO

Una dintre cele mai iubite si sanatoase legume de sezon este dovleacul. Cu siguranta va amintiti gustul dulceag al dovleacului copt din copilarie dar dincolo de aroma incomfundabila are o multime de beneficii. continuă pe Antena3

Bosch - printre cei mai doriti angajatori din Romania

Bosch este unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de o companie specializata in solutii de recrutare si brand de angajator. Bosch ocupa locul sase la nivel national in topul celor mai doriti angajatori, realizat de Catalyst Solutions in 2019, in crestere cu 19 pozitii fata de anul 2015 si cu patru pozitii fata de anul trecut. Conform studiului, compania este prima optiune pentru inginerii din Cluj si a doua optiune pentru candidatii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupa locul al doilea in preferintele candidatilor vorbitori de limbi straine din zona de vest a tarii.

Cei mai buni 10 DJ ai lumii au mixat pe scenele festivalului Untold. Celebra revista DJ Mag a prezentat topul pe 2019

Dimitri VegasLike Mike au fost desemnati, sambata, 19 octombrie 2019, in cadrul Amsterdam Dance Event, cei mai buni DJ din lume. Ei sunt urmati in top 10 de catre: Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack si Steve Aoki.

Acuzatii incendiare la adresa fostei sefe TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti rupe tacerea

Rasturnare de situatie in scandalul urias declansat la TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti ai companiei, Cezar Osiceanu, a rupt tacerea si a facut noi acuzatii la adresa Madalinei Mezei, pe care o.

Bicarbonatul de sodiu: cum sa cureti jucariile copilului si sa faci plastilina pentru cei alergici

Bicarbonatul de sodiu are o multime de intrebuintari, fiind util nu doar in bucatarie la prepararea felurilor de prajituri, ci si in curatenie, dar si in alte scopuri. Este foarte eficient la curatarea jucariilor copiilor si, in plus, poate fi folosit in compozitia plastilinei pentru cei alergici. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit la curatarea .

Muzeul Luvru se pregateste pentru cea mai mare expozitie de lucrari ale lui Leonardo Da Vinci

Cel mai vizitat muzeu din lume, muzeul Luvru din Paris, se pregateste pentru cea mai mare expozitie care va include operele artistului italian Leonardo Da Vinci. Expozitia este organizata pentru a marca 500 de ani de la trecerea in nefiinta a pictorului si va putea fi vizitata timp de patru luni incepand cu data de 24 octombrie, conform CNN.

Patronii romani de startup-uri se plang ca marile corporatii si statul iau angajatii cei mai buni

Patronii romani aflati la inceput de drum in afaceri, in principal din domeniul tehnologiei, se plang ca motivul cel mai important pentru care nu-si gasesc angajati este ca marile corporatii si institutiile de stat atrag absolventii bine instruiti, releva un studiu privind starea startup-urilor din Romania.

Campania inedita prin care Europol vrea sa-i prinda pe cei mai cautati infractori. Cine e la sectiunea dedicata Romaniei

Europol a lansat vineri o campanie inedita pentru prinderea celor mai cautati 21 de infractori din Uniunea Europeana UE), subliniind ca infractiunile comise de femei sunt la fel de grave precum cele comise de barbati.

Imprescriptibilitatea sau Fara fericire pana la adanci batraneti pentru cei ce savarsesc infractiuni de coruptie, contra minorilor sau probate prin A.D.N.

Iau nota si reflectez: sa plateasca victima pentru lipsa interventiei eficiente a autoritatilor ar trebui sa fie o infractiune in sine. in ultimii ani, am trait schimbari legislative, politice, administrative si de mentalitate ce vor face ca Ministerul Public, al Justitiei si de Interne sa fie incapacitate o perioada lunga de timp. Ce inseamna asta? Trag cu ochiul discret la viitor: coruptie, victime napastuite, infractori nestanjeniti, prejudicii nerecuperate, nesiguranta. Starea justitiei este primejdios de precara, starea viitorului este, si ea, ingrijoratoare.

Brasov: Lupta contra cronometru pentru salvarea unui urs (VIDEO)

Echipa Asociatiei Milioane de Prieteni din Brasov a fost solicitata sa intervina pentru salvarea unui urs ranit in padurea din Noua. De ore bune ursul agonizeaza pe marginea unui drum forestier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )