Libnet.ro
UNICEF

15:45

Reuniune pentru un semnal de relansare al UE

România Liberă România Liberă,
Reuniune pentru un semnal de relansare al UE

Premierul Italiei, Matteo Renzi, gazda trilateralei, presedintele francez, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, s-au intalnit ieri pe insula Ventotene pentru a examina consecintele Brexit asupra Uniunii Europene. continuă pe România Liberă

Matteo Renzi: Uniunea Europeana va continua sa existe fara Marea Britanie

Iesirea Marii Britanii nu inseamna sfarsitul Uniunii Europene, a dat asigurari, luni seara, premierul Italiei, Matteo Renzi, dupa intrevederea cu presedintele Frantei, Francois Hollande, si cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Multi credeau ca dupa Brexit Europa va lua sfarsit. Nu este asa. Avem ambitia de a scrie o noua pagina a viitorului, a declarat Matteo Renzi, potrivit Mediafax, care citeaza cotidianul La Repubblica.

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa la un mini-summit pentru relansarea UE

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa, incepand de luni dupa-amiaza, la un mini-summit pentru relansarea UE, pe Marea Mediterana, in largul coastelor Italiei, anunta Agerpres, citand AFP. Presedintele Consiliului italian urmeaza sa-i intampine in jurul orei locale 16:00 14:00 GMT) la Napoli pe cancelarul german Angela Merkel si pe presedintele francez Francois Hollande, inainte de a-i insoti pe micuta insula Ventotene, din Marea Tireniana, intre Roma si Napoli.

Lider al Ligii Nordului: Italia lui Matteo Renzi, umilita de doi hoti romani

Un lider al formatiunii xenofobe Liga Nordului, Luca Rodolfo Paolini, a denuntat eliberarea de catre justitia italiana a unor imigranti condamnati pentru furt, observand ca Italia condusa de premierul -n. red. ) Matteo Renzi a fost umilita de doi hoti romani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )