Libnet.ro
UNICEF

18:45

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Ucraina

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU se va intruni astazi ca sa discute situatia din Ucraina, pe fondul noilor violente din estul separatist care ameninta armistitiul instituit in regiune acum patru luni, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU a fost convocata in contextul reluarii violentelor in Ucraina

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU va avea loc vineri pentru a discuta despre reluarea violentelor in Ucraina in ciuda armistitiului care este in vigoare din luna februarie, informeaza Le.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pe tema Ucrainei

Consiliul de Securitate al ONU va organiza o reuniune de urgenta, vineri, pentru a discuta despre reluarea violentelor in Ucraina, care ameninta armistitiul, aflat in vigoare de patru luni, informeaza Le.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste de urgenta. Care este motivul

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta, vineri, pentru a discuta despre reluarea violentelor in Ucraina, care ameninta armistitiul, aflat in vigoare de patru luni.

Libia nu este de acord cu proiectul ONU privind imigrantii de pe Mediterana

Ambasadorul libian la Natiunile Unite, Ibrahim Dabbashi, a afirmat, marti, ca guvernul sau va refuza sa-si dea acordul pentru orice actiune a ONU menita sa sprijine operatiunea militara avuta in vedere de Uniunea Europeana contra traficantilor de imigranti din Marea Mediterana .

Rusia exprima preocupare privind confruntarile din Ucraina, denuntand provocarile armatei ucrainene

Presedintia Rusiei acuza Administratia prooccidentala de la Kiev de provocari, atribuindu-i situatia actuala din estul Ucrainei, unde confruntarile militare s-au intensificat miercuri, potrivit Mediafax.

Rusia lanseaza acuzatii la adresa Kievului pentru situatia din Ucraina

Presedintia Rusiei acuza Administratia prooccidentala de la Kiev de situatia actuala din estul Ucrainei, unde confruntarile militare s-au intensificat miercuri .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )