Libnet.ro
UNICEF

21:30

Revelion 2016 in lume. Japonia a intrat in noul an - VIDEO

Antena3 Antena3,
Revelion 2016 in lume. Japonia a intrat in noul an - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de. continuă pe Antena3

Revelion 2016 in lume. Australia, Japonia si China au intrat in noul an - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de.

Revelion 2016 in lume. Noua Zeelanda a intrat in noul an! - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de.

Cele mai bune 9 locuri din care se vad artificiile in noaptea de Revelion 2016 in Europa

In majoritatea oraselor in noaptea de Revelion sunt organizate focuri de artificii, dar unele dintre acestea sunt de-a dreptul spectaculoase si merita sa calatoresti cateva sute de kilometri pentru a le vedea, scrie Mediafax.

Revelion 2016: Petreceri in aer liber in marile orase, cu focuri de artificii, confetti si lasere

Primariile marilor orase au pregatit pentru localnici si turisti petreceri in aer liber de Revelion, unele doar cu confetti, lumini si lasere, fara focuri de artificii, in cadrul carora vor concerta trupe si.

Revelion 2016: Programul curselor RATB si al metroului de Anul Nou

In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare, informeaza Mediafax.

Revelion 2016 in Bucuresti: O singura petrecere in aer liber, in Parcul Titan

Bucurestenii se pregatesc de Revelion, pentru care anul acesta nu au avut mai multe optiuni de petreceri in aer liber, singurul astfel de eveniment fiind cel din Parcul Titan, si nici nu au putut opta pentru elegantele petreceri care erau organizate la.

Operatiunea Revelion 2016: ANAF a dat amenzi in valoare de circa jumatate de milion de lei unor localuri care organizeaza evenimente pentru noaptea de 31 decembrie

ANAF a desfasurat luni si marti primele actiuni de verificare a 392 de localuri care organizeaza evenimente de Revelion, aplicand circa 100 de amenzi in valoare totala de 490. 000 lei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Fisc. Datele finale vor fi anuntate in prima saptamana din 2016.

Revelion 2016. Cine le canta ramnicenilor in noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion este organizata in acest an pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in fata Prefecturii. Ramnicenii vor avea parte la miezul noptii si de un spectaculos foc de artificii.

FOTO Revelion 2016. Idei de decoratiuni pentru o petrecere reusita

Fiecare are propria viziune despre cum trebuie sa arate petrecerea de Revelion. Iar aceasta viziune se modifica de la un an la altul, in functie de varsta si prioritati cel mai adesea :)). Daca in facultate ne doream sa ne prinda Anul Nou la cea mai tare petrecere din oras, dupa ce apar copiii, suntem tot mai tentati sa celebram acest moment intr-un cadru mai intim, acasa poate, inconjurati de familie si de prieteni apropiati.

Revelion 2016 in strada la Cluj-Napoca: de la The Asteroid Galaxy Tour, la Vita de Vie

Municipalitatea ii invita pe clujeni in centrul orasului pentru a petrece Revelionul 2016. Daca anul trecut, concertul de la miezul noptii a fost sustinut de celebra trupa The Asteroid Galaxy Tour, anul acesta vor urca pe scena Vita de Vie, Magda PuskasFriends si Semnal M. Nu vor lipsi focurile de artificii si sampania gratuita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )