Libnet.ro
UNICEF

17:15

Revelion 2016 in lume. Noua Zeelanda a intrat in noul an! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Revelion 2016 in lume. Noua Zeelanda a intrat in noul an! - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de. continuă pe Antena3

Insula Craciunului si Samoa, din Oceanul Pacific, sunt priemele tari care au intrat in Noul an. Cine urmeaza ?

Insula Craciunului si Samoa sunt primele care au pasit in 2016, la ora 12. 00, ora Romaniei. Peste 15 minute Insulele Chatham din Noua Zeelanda vor fi cele care vor trece in noul an. La ora 13. 00, ora Romaniei, mai multe zone din Noua Zeelanda intra in 2016: Auckland, Suva, Wellington si Nukualofa.

Revelion 2016 in lume. Australia, Japonia si China au intrat in noul an - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de.

Revelion 2016 in lume. Japonia a intrat in noul an - VIDEO

In timp ce, la noi, pregatirile pentru marile petreceri au intrat in linie dreapta si doar cateva ore ne despart de Anul Nou, 2016 a sosit deja in cealalta parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de.

FOTO+VIDEO. La multi ani, 2016! Tarile care au intrat deja in noul an

Locuitorii din Kiribati si Noua Zeelanda au intrat deja in noul an.

Superstitii de Revelion: ce culoare a parului trebuie sa aiba prima persoana care iti trece pragul in noul an ca sa fii sigur ca vei avea noroc

In noaptea dintre ani e bine sa mancam peste, ca sa alunecam mai bine printre obstacole, sa avem bani la noi, sa fim veseli si lista poate continua. in fiecare an romanii isi fac din timp temele, pentru ca in noaptea de Revelion sa intre cu dreptul in noul an. Adevarul. ro va prezinta cateva din cele mai importante superstitii.

Superstitii in noaptea de Revelion. Cine trebuie sa va treaca prima data pragul in noul an pentru a avea un 2016 imbelsugat

Romanii sunt superstitiosi prin natura lor, iar de-a lungul timpului s-au transmis din popor mai multe obiceiuri, care daca sunt respectate, se spune va aduc noroc in noul an.

invataturile marilor duhovnici romani. Cum ne pregatim pentru noul an: Nimic mai alarmant decat Revelionul perpetuu, conturat ca mod de viata

Marii duhovnici ai Romaniei, preoti cu har si cu darul vorbirii, au lasat pentru posteritate povete pline de pilda si sfaturi pentru innoirea care se produce, la fiecare final an, in timpuri si in oameni. Bartolomeu Anania avertiza ca, din pacate, exista destui crestini care sarbatoresc un Craciun fara Iisus, o Boboteaza fara aghiasma, un Sfant Ion fara Ioan si, mai ales, un An Nou intr-un revelion perpetuu, conturat ca mod de viata.

Revelion 2016. Cine le canta ramnicenilor in noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion este organizata in acest an pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in fata Prefecturii. Ramnicenii vor avea parte la miezul noptii si de un spectaculos foc de artificii.

FOTO Revelion 2016. Idei de decoratiuni pentru o petrecere reusita

Fiecare are propria viziune despre cum trebuie sa arate petrecerea de Revelion. Iar aceasta viziune se modifica de la un an la altul, in functie de varsta si prioritati cel mai adesea :)). Daca in facultate ne doream sa ne prinda Anul Nou la cea mai tare petrecere din oras, dupa ce apar copiii, suntem tot mai tentati sa celebram acest moment intr-un cadru mai intim, acasa poate, inconjurati de familie si de prieteni apropiati.

Revelion 2016: destinatiile preferate de romani pentru Anul Nou

Gradul de ocupare a unitatilor de cazare din statiunile romanesti, in aceasta perioada, este de aproape 100%, potrivit Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT). Pentru acest sfarsit de an, romanii au preferat destinatii de vacanta din tara, trei zone fiind cele mai cautate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )