Libnet.ro
UNICEF

20:45

REVIEW Nokia Lumia 1020 - Revolutia megapixelilor este un mit, Nokia a invins prin inghesuiala megapixelilor

Adevărul Adevărul,
REVIEW Nokia Lumia 1020 - Revolutia megapixelilor este un mit, Nokia a invins prin inghesuiala megapixelilor

Si s-a intamplat. Nokia a luat cel mai mare senzor pe care l-a creat pentru un telefon mobil si l-a pus pe ultimul sau smartphone. I-a iesit Lumia 1020, una dintre ultimele salve de tun inainte ca tunul sa intre in muzeul Microsoft. Si noi l-am trimis pe strazi pe a trage cateva poze. continuă pe Adevărul

Nokia Lumia 1020 si revolutia Megapixelilor [REVIEW]

Nici nu mai tin minte care a fost primul telefon cu camera foto pe care l-am avut, nici macar prima camera foto cu care am cochetat, desi sunt destul de sigur ca era una din plastic, de unica folosinta, primita de la vreo cunostinta care a venit de dincolo, cum se spunea atunci. Cert este ca nici nu ma gandesc sa compar produsul de astazi, Lumia 1020, cu cel de acum 10-15 ani, si nici sa spun ceea ce este [].

Nokia Lumia 1520 primeste specificatii complete

Desi nu a fost un secret foarte bine pastrat, abia acum aflam specificatiile complete ale iminentului Nokia Lumia 1520 cu WP8 GDR3. Nokia Lumia 1520 a ajuns pe internet in diverse imagini in ultimele saptamani, unele mai clare ca altele. Era evident ca vorbim de alta mancare de peste datorita unor dimensiuni mai generoase decat ale oricarui alt smartphone cu Windows Phone, insa abia acum aflam de fapt continutul ,,pachetului. Fara a fi 100% sigure, acestea sunt specificatiile pentru primul [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )