Libnet.ro
UNICEF

20:15

REVIEW Sony RX100 II - cel mai iubit dintre aparatele foto compacte

Adevărul Adevărul,
REVIEW Sony RX100 II - cel mai iubit dintre aparatele foto compacte

Sony face diverse produse. Unele sunt bune, altele sunt asa-si-asa, dar mai sunt cele ca RX100 II. Este un aparat foto. Este compact? Este. Este bun? Ei bine, este cel mai bun. Noi l-am avut pentru un review, l-am dus in Piata Universitatii la niscavai proteste, l-am dus la discutii despre marketing si online, apoi l-am returnat si-i dedicam acum un review. continuă pe Adevărul

Banciu: Ponta arata la fata a cel mai nepremier dintre toti. Dar a fost singurul care a facut un pod peste Dunare, fara garantie, insa

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV ca premierul Victor Ponta va ramane in istorie ca primul politician care a inaugurat un pod.

George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, informeaza Daily Mail. nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o luna inainte de a opta sa aniversare. Cainele avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate si cantarea peste 100 de kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 nu numai ca Cel mai inalt caine din lume, ci si Cel mai inalt din istorie.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

A murit cel mai inalt caine din istorie: George urma sa implineasca 8 ani peste o luna (VIDEO)

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, cu o luna inainte de a opta sa aniversare, anunta Daily Mail. Acesta avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate.

Presedintele CNA, catre Dan Diaconescu: Sunteti cel mai talentat impostor

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), i-a spus lui Dan Diaconescu ca este cel mai talentat impostor. Georgescu a precizat totodata ca Diaconescu nu detine o licenta audiovizuala in Italia, asa cum.

Radu Timis schiteaza cel mai bun an al Cris-Tim: ce investitii pune pe masa in 2014

Lui Radu Timis i-au fost necesari 20 ani pentru a se intalni cu cel mai bun an din istoria companiei fondate alaturi de sotia sa, Cristina. Cel putin asta afirma despre 2014, cand o serie de proiecte in zone adiacente afacerii de baza vor.

Cel mai potrivit ar fi ca toate spitalele sa functioneze ca organizatii non-profit

Senatorul PNL Marius Neculoiu considera ca cel mai potrivit ar fi ca toate spitalele din Romania, fie ele publice sau private, sa functioneze ca organizatii non-profit, conform unui comunicat de presa.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Individual 760Li Sterling ROBBE BERKING, cel mai scump BMW Seria 7, cu 10 kg de argint incluse

BMW prezinta un exemplar Seria 7 unicat, care este cel mai scump astfel de model produs de BMW. BMW Individual 760Li Sterling inspired by ROBBE BERKING are multiple finisaje realizate manual, din argint, in greutate totala de 10 kilograme, a anuntat BMW. Masina nu va fi produsa in serie, ci a fost creata pentru a sublinia valoarea limuzinei Seria 7 si nivelul ridicat de personalizare la care se poate ajunge prin programul Individual.

Jake Gyllenhaal, de la cel mai sexy la o stafie!

In anul 2009 era numit de revista People cel mai sexy barbat din lume, insa acum Jake Gylenhaal este practic de nerecunoscut. Actorul a slabit 20 de kilograme si arata ca o stafie.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )