Libnet.ro
UNICEF

19:15

Banciu: Ponta arata la fata a cel mai nepremier dintre toti. Dar a fost singurul care a facut un pod peste Dunare, fara garantie, insa

B1 B1,
Banciu: Ponta arata la fata a cel mai nepremier dintre toti. Dar a fost singurul care a facut un pod peste Dunare, fara garantie, insa

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV ca premierul Victor Ponta va ramane in istorie ca primul politician care a inaugurat un pod. continuă pe B1

WTA: Simona Halep, locul 14 - Cel mai bun din cariera

Dupa ce a castigat turneul de la Moscova, Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cel mai bun din cariera, informeaza wtatennis. com. Cu 3085 de puncte acumulate, Halep se afla in fata unor jucatoare precum Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Maria Kirilenko sau Samantha Stosur.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

Romanii se fac AUZITI si cunoscuti! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, la Varsovia

Cineastii romani par de neinfrant la festivalurile de film! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor cu filmul Cainele japonez in sectiunea destinata cineastilor aflati la primul.

Povestea femeii care traieste singura in suburbii: cel mai bun film la Comedy Cluj

Filmul Paulette, o productie Franta, 2012, in regia lui Jerome Enrico a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International de Film Comedy Cluj,.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

Lista alimentelor cel mai frecvent contrafacute in Europa: ulei de masline, peste, lapte, miere, cafea, ceai

Un proiect de raport al Uniunii Europene releva ca alimentele cel mai frecvent contrafacute sunt uleiul de masline, pestele si mancarea organica, relateaza vineri Associated Press, conform Agerpres. in.

Business report: In Romania se afla cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Vezi cine e!; Record negativ: Romania, tara primei rafinarii din lume, mai are doar jumatate din capacitate; Mugur Isarescu anunta o noua revolutie in industrie

Sclavia moderna, mai raspandita decat v-ati putea imagina. Trei tari cumuleaza trei sferturi din cei 30 de milioane de sclavi ai lumii, potrivit primului indice al sclaviei globale. Moody's: Ratingul Romaniei, limitat de cresterea redusa a PIB si vulnerabilitatea la socuri externe. Moody's atribuie Romaniei ratingul Baa3, cel mai redus nivel din categoria investment grade.

Samsung isi actualizeaza cel mai scump ultrabook, ATIV Book 9 Plus

Desi nu a fost de o calitate slaba nici in iunie 2013, cand a fost anuntat la Londra, ultrabook-ul ATIV Book 9 cu panou HiDPI primeste un upgrade important. Proaspata lansare a unui sistem de operare, in acest caz Windows 8. 1, reprezinta o ocazie pentru producatorii de sisteme sa relanseze niste produse. Pornind de la aceasta premisa, Samsung anunta ultrabook-ul ATIV Book 9 Plus, care, fata de versiunea anterioara, pe langa sufixul Plus incorporeaza o configuratie standard mai puternica. Anuntat [].

Administram SIF1 asa cum consideram ca este cel mai bine

in cazul in care, la sfarsitul mandatului nostru, actionarii nu vor fi multumiti, nu ne vor mai acorda increderea pentru inca un mandat, a spus presedintele SIF1 Banat Crisana Dragos Bilteanu, presedintele SIF1 Banat Crisana, ne-a vorbit, in cadrul unui interviu, despre deciziile pe care conducerea SIF1 le-a luat de la preluarea mandatului, o parte dintre acestea fiind considerate controversate de unele voci din piata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )