Libnet.ro
UNICEF

09:45

Revine Adrian Nastase in politica? Raspunsul fostului premier

Antena3 Antena3,
Revine Adrian Nastase in politica? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ce planuri are in continuare si daca se va intoarce in. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre cine ar putea fi viitorul premier

Fostul premier Adrian Nastase a opinat, in editia de sambata a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, cine si cum ar putea ajunge prim-ministru in Romania: Lucrurile vor.

Adrian Nastase: Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut

Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa. Premierul are o mare problema,.

Avertisment bomba al lui Adrian Nastase pentru PSD

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ca PSD se afla intr-o pozitie foarte delicata si se confrunta cu pericole mari. Totusi,.

Adrian Nastase, primul interviu dupa o lunga tacere, azi la QA cu Alessandra Stoicescu, de la 21:30

Dupa o lunga perioada de tacere, Adrian Nastase sta fata in fata cu Alessandra Stoicescu pentru un interviu eveniment. Previziuni spectaculoase: de ce PSD nu poate ajunge la guvernare decat sub.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )